Άστατος ο καιρός Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο- Ανοιξιάτικος την Κυριακή του Πάσχα

Με αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές θα ξημερώσει η Μεγάλη Παρασκευή στην περιοχή μας, γρήγορα όμως θα περιοριστούν στα ορεινά τμήματα.

Τις απογευματινές ώρες και νωρίς το βράδυ ενδέχεται τα φαινόμενα πρόσκαιρα να επεκταθούν και σε ημιορεινές περιοχές, ενώ τοπικές μπόρες ίσως εκδηλωθούν και στα πεδινά.
Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε βοριάδες και θα ενισχυθούν φτάνοντας στις παράκτιες περιοχές τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα, στους 19 στα ημιορεινά και στους 14 με 15 στα ορεινά.
Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, θα επικρατούν λίγες νεφώσεις στις ορεινές περιοχές, οι οποίες μετά το μεσημέρι στα βόρεια τμήματα της περιφέρειας θα πυκνώσουν, με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα είναι κυρίως βορειοανατολικοί έως και 4 μποφόρ.
ΤηνΚυριακή του Πάσχα  ο καιρός αναμένεται καθαρά ανοιξιάτικος, με ηλιοφάνεια, μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας και λίγες μόνο σποραδικές νεφώσεις στις ορεινές περιοχές.

epirusmeteo.gr