Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους αναγνώστες μας

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, το epirusnow.gr βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των εκλογών,μεταδίδοντας σας άμεσα και με εγκυρότητα τα αποτελέσματα των τετραπλών εκλογών της περασμένης Κυριακής.

Εσείς μας ανταμείψατε με τον καλύτερο τρόπο και βάσει επίσημων στοιχείων google analytics μας κατατάξατε σε περίοπτη θέση ανάμεσα στα κορυφαία ενημερωτικά sites, με εκατοντάδες χιλιάδες hits και views.(Τα στοιχεία του analytics στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου).

Ευτυχώς οι servers μας άντεξαν την πίεση το βράδυ της Κυριακής (ευχαριστούμε Χ. Γεωργιάδη και Nodus) και συεχίσατε να απολαμβάνετε την εμπειρία πλοήγησης στο epirusnow.gr και να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις.

Επειδή τηρούμε αυτά που υποσχόμαστε, σας ενημερώνουμε οτι και αυτή την Κυριακή, η ομάδα θα είναι επι ποδός, στην ενημέρωση σας για το δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών και όχι μόνο.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς για την τιμή που μας κάνατε και το βράδυ της Κυριακής μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι τους νικητές των Δημοτικών εκλογών.

Πλέον, αν και ούτε καν τριών ετών εγχείρημα, το epirusnow.gr βαδίζει ολοταχώς για την κορυφή.Και με τη βοήθεια σας, είναι απλά θέμα χρόνου να βρεθεί εκεί.

Και πάλι σας ευχαριστούμε!!!!