Έρχεται η 6η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας

Ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ-ΟΤΑ συνδιοργανώνουν, μαζί με το Επιμελητήριο Άρτας και τον Εμπορικό Σύλλογο, την 6η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας «Κώστας Βάγιας».

Η 6η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας αποτελεί πια έναν θεσμό για την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα. Κάθε χρόνο αυξάνονται σημαντικά οι επιχειρήσεις και οι φορείς που εμπιστεύονται την Πανελλήνια Έκθεση, για να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθώς τις πύλες της Έκθεσης περνούν πάνω από 100.000 επισκέπτες από την Άρτα, την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα.

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.30 έως 10.30 μ.μ., ενώ το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Η έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με το παραδοσιακό παζάρι (εμποροπανήγυρη) και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ραγδαία.

Η Έκθεση επικεντρώνεται στην ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, των τοπικών προϊόντων και παραγωγών, καθώς και στην τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Θα προβάλλονται τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, είδη διατροφής, προϊόντα τεχνολογίας, ενεργειακά προϊόντα, εταιρείες τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών, κ.α.

• Ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων: www.arta.gr

• Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.: Τηλ: 26810-78840/ Fax:26810-75425/ email: [email protected]