Έφυγε ο “τυφώνας” Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ο τιτάνας της Παναθηναϊκής οικογένειας, Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σήμερα το πρωί μετά από πολύμηνη μάχη..

Τεράστια απώλεια για τον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης (19/3) και αφήνει πίσω του ένα τεράστιο κενό, σκορπώντας την θλίψη στις τάξεις του «Τριφυλλιού» και του μπάσκετ.

Ο εμβληματικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της Ελλάδας, ανεξαρτήτως προτιμήσεων, έδωσε μάχη για αρκετούς μήνες, πάλεψε, όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Ο Θανάσης, ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα αποκαλούσε με το μικρό του όνομα, λόγω της καλοσύνης και του ήθους του, δεν είναι πια εδώ. Έχασε την μάχη, λίγους μήνες μετά την απώλεια του Παύλου, με τον οποίο οδήγησαν το «Τριφύλλι» στη κορυφή με αμέτρητες επιτυχίες και αναρίθμητους τίτλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θανάσης έχασε τον Παύλο αλλά και τον δεύτερο αδερφό του, Κώστα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γεγονός που δεδομένα επηρέασε την ψυχολογία του ιστορικού παράγοντα, όπως είχε πει και ο ίδιος πριν λίγους μήνες: «Είμαι στενοχωρημένος γιατί η ζωή κι η μοίρα τα έφερε έτσι που τα δυο μου αδέλφια έφυγαν μέσα σε 40 μέρες και οι δυο».

Η είδηση της απώλειας του τιτάνα της Παναθηναϊκής οικογένειας έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης της ΒΙΑΝΕΞ και του νοσοκομείου «Υγεία»:

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

sdna.gr