ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων: Στο πλευρό των εργαζομένων των Νοσοκομείων

Αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ παρευρέθηκε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των συναδέλφων μας που υπηρετούν με ελαστικές μορφές εργασίας στα δυο νοσοκομεία της πόλης Πανεπιστημιακό και Χατζηκώστα.
Ήδη οι εργαζόμενοι αυτοί ξεπερνούν τις 15.000 στις Δημόσιες Δομές Υγείας και το μέλλον τους, όπως προκύπτει από δηλώσεις ή παρεμβάσεις Κυβερνητικών στελεχών, τίθεται σε αμφισβήτηση.
Και όλα αυτά, χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ (1) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
Απέναντι στα σχέδια για επαναφορά των Εργολάβων και τις μεθοδεύσεις για «αποκλεισμούς και τακτοποιήσεις» της Κυβέρνησης της, εμείς διεκδικούμε:
Για το Επικουρικό Προσωπικό, και τους συναδέλφους του ΟΑΕΔ, την Προκήρυξη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ των Θέσεων που ήδη καλύπτουν και εργάζονται, με Ειδική, επιπλέον, Αυξημένη Μοριοδότηση ( λαμβάνοντας υπόψη και διορθώνοντας τα προβλήματα της 2Κ/19).
Για τις Ατομικές Συμβάσεις σε Καθαριότητα, Φύλαξη, Σίτιση, την Επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων στους Οργανισμούς των Νοσοκομείων και την Προκήρυξη τους. Για ΟΛΟΥΣ τους ήδη εργαζόμενους Ειδική, επιπλέον, Αυξημένη Μοριοδότηση ( λαμβάνοντας υπόψη και διορθώνοντας τα προβλήματα της 2Κ/19). Η Μοριοδότηση θα αφορά και τους εργαζόμενους στους Εργολάβους.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον Αγώνα , υπερασπιζόμενοι τους Εργαζομένους και τις Ανάγκες των Δημόσιων Δομών Υγείας για ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Νοσοκομεία-Κ.Υ-ΕΚΑΒ- Πρόνοια). Με Συνέπεια «Λόγων και Έργων» διεκδικώντας το Αυτονόητο και το Εφικτό. Συνεχίζουμε μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ…