ΔΕΗ, καύσιμα και… Πρωτάθλημα της ντροπής

Είναι να γελάει κανεις, που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Φ. Συρίγος…

Ζούμε στη χώρα- προτεκτοράτο,πολλών και διαφόρων που δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ.

Είμαι βέβαιος οτι η ιστορία με τις εξωπραγματικές αυξήσεις στο ρεύμα και τα καύσιμα, αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο απο συστάσεως του Ελληνικού… κράτους.

Ο κόσμος έχει λαλήσει πια. Πόσα ακόμη να ανεχτεί;Κι όμως ακόμη ανέχεται…Πάρτε μια ακόμη καθημερινή δόση Πισπιρίγκου και covid και όλα καλά.

Αλήθεια σας είπε κανείς οτι η Ελλαδίτσα μας είναι πρωταθλήτρια  και στην ΜΗ Ελευθερία του Τύπου;; Κεραμίδα ε;;; Φυσικά και δεν σας το είπε κανείς. Ξέρετε γιατί;; Μάλλον ξέρετε…Και επιλέγετε ακόμη να τους διαβάζετε… Και μάλιστα η σχετική ανακοίνωση έγινε με επίσημα στοιχεία, όχι με είκασίες….

Μπράβο μας! Μπράβο σε όλους, που στοιχειωθήκαμε και με αυτή την πρωτιά.

Δίνει η Κυβέρνηση 45 όλόκληρα ευρώ για καύσιμα, με τη μορφή επιδότησης;; Λύθηκε το πρόβλημα…Για μια φορά. Μετά;;;

Επίσης αληθεύει οτι οι ιδιώτες πάροχοι επέβαλαν τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα;;;

Τα πιστόλια που θα πέσουν σε ΔΕΗ και παρόχους δεν θα έχουν προηγούμενο. Απλά γιατι ο κόσμος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

Το ξέρετε οτι στην Πρέβεζα το τριήμερο που μας πέρασε είχε ελάχιστο κόσμο;;Ισως την Κυριακή λίγο καλύτερα, αλλα και πάλι δεν….Γιατί άραγε;;; Μήπως επειδή δεν υπάρχει σέντ;;

Πολλές οι ερωτήσεις, εύκολες οι απαντήσεις για όσους θέλουν και μπορούν να δούν.

Όλοι παραδέχονται πια οτι αυτή η Κυβέρνηση έχει αποτύχει παντού. Και ακόμη οι φωτιές του καλοκαιριού δεν ξεκινήσαν….Το χειρότερο είναι οτι κάποιοι περιμένουν να τους…ξανασώσει ο Τσίπρας και το επιτελείο του…Η δεύτερη φορά αριστερά θα είναι αλλιώς, μου είπε τις προάλλες ένας φίλος..

Έγινε μεγάλε του απάντησα. Και σκέφτηκα οτι τελικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας απο πουθενα.

Το θέμα είναι οτι οι απλοί άνθρωποι δεν αντέχουν άλλο.Και αυτό ούτε το καταλαβαίνει αλλά και ούτε το υπολογίζει κανείς απο αυτούς. Το παιχνίδι δεν έχει χοντρύνει ακόμα. Η πίτα έχει αρχίσει να μοιράζεται και έχει πολύ ψωμί, ή καλύτερα παντεσπάνι, γιαυτούς που μπορούν.

Χαιρετισμούς απο την Μπογκοτά της Ελλάδος..