Δυναμικά στη διαδικασία των trials οι αθλητές του Ν.Ο.Ι.

Την κατηγορία under 23 και την κατηγορία Ανδρών – Γυναικών αφορούν τα κοινόβια που λαμβάνουν χώρα στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά μέχρι τις 17 Ιουνίου, οπότε και από τη διαδικασία των trials θα προκύψει η ομάδα που θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία στους επερχόμενους διεθνείς αγώνες. Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων συμμετέχουν στο κοινόβιο οι Πρωταθλητές Παλαιοπάνος Λεωνίδας και Φαϊτάς Παύλος.

Στη διαδικασία των trials θα λάβουν μέρος και οι Πρωταθλήτριες αδερφές Κυρίδου στο αγώνισμα της 2-Γυναικών, με στόχο την Ολυμπιακή πρόκριση καθώς και η Πρωταθλήτρια του Ομίλου Γκόγκου Αικατερίνη στο αγώνισμα του Σκιφ Γυναικών -23.

Στο μεταξύ, συνεχίζει την προετοιμασία στην κατηγορία Ανδρών ο Πρωταθλητής του Ν.Ο.Ι. Παλαιοπάνος Αθανάσιος με απώτερο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών το Σεπτέμβριο, διεκδικώντας το πολυπόθητο Ολυμπιακό εισιτήριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. εύχεται καλά αποτελέσματα στους αθλητές/τριές του και να αποτελέσουν και πάλι μέλη του πληρώματος της Εθνικής Ομάδας σε όλες τις κατηγορίες.