Δωρεάν διάθεση του λογισμικού HotelEYE

Στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης, και με γνώμονα την προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών, των ξενοδοχείων της Ηπείρου, ανακοινώνουμε ότι διαθέτουμε το λογισμικό HotelEYE, ως ένα επιπλέον μέτρο μείωσης της διασποράς του κορονοϊού, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για την φετινή Τουριστική Περίοδο.

Το HotelEYE είναι μια σειρά έξυπνων εφαρμογών, μέσω των οποίων ο επισκέπτης μπορεί να διαχειριστεί πλήρως την διαμονή του (ικανοποίηση οιασδήποτε μορφής αιτήματος), χωρίς να απαιτείται η επαφή του με το προσωπικό. Υπηρεσίες, μεταξύ άλλων, όπως ο καθαρισμός του δωματίου, room service, διάφορες προσφορές του ξενοδοχείου και πλήρης Τουριστικός Οδηγός της περιοχής, θα μπορεί να τις απολαμβάνει ο επισκέπτης, μέσω του κινητού, μειώνοντας έτσι τις άσκοπες επαφές με την υποδοχή.

Τέλος οι λίστες καθαρισμού των δωματίων εξασφαλίζουν τον ορθό καθαρισμό τους, καθώς και την άμεση ενημέρωση της υποδοχής για την διαθεσιμότητα ενός δωματίου.

Το HotelEΥΕ προσφέρεται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, εξυπηρετώντας μεγάλο μέρος του Τουρισμού, και δεν απαιτεί καμία κτιριακή ή άλλου είδους παρέμβαση στον χώρο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανακτήσετε και από την ιστοσελίδα του προϊόντος, https://www.hoteleye.eu.

Υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται:
Concierge / Υποδοχή
Maintenance / Συντήρηση
Housekeeping / Καθαριότητα
Room Service / Υπηρεσία Δωματίου
Hotel Info / Πληροφορίες Ξενοδοχείου
Offers / Προσφορές
City Guide / Οδηγός Πόλης
Check Lists / Λίστες Καθαρισμού Δωματίων

Στην διάθεση σας για την όποια διευκρίνιση.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας,
Άγγελος Τσιάνος
E.: [email protected]