Ελένη Κίτσιου: Μια δυναμική παρουσία στους “Ορίζοντες Ηπείρου”

Η κα Ελένη Κίτσιου, είναι μια δυναμική γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία δοκιμάζει τις δυνάμεις της στις Αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τους “Ορίζοντες Ηπείρου”, με επικεφαλή τον Σπύρο Ριζόπουλο.
Απο τη συζητηση καταλαβαίνει κανείς το πάθος της να προσφέρει και τη δίψα για αλλαγή και πορεία σε ενα καλύτερο αύριο.
Κα Κίτσιου πείτε μας λίγα λόγια για εσάς:
Λέγομαι Κίτσιου Ελένη κατάγομαι από το Νικολίτσι Πρεβέζης γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Γιάννενα.Είμαι παντρεμένη με τον Λάππα Ευαγγελο από το Νησάκι των Ιωαννίνων.Έχουμε τρία παιδία(18,14 & 11ετών).Έχω τελειώσει Μηχανογραφημένη Λογιστική και Αισθητικός που είναι και η δουλειά μου.
  Γιατί συμπορευτήκατε με τον Σ. Ριζόπουλο;
.Τα παιδιά μου είναι ο λόγος που αποφάσισα να βάλω στις έκλογες,για το μέλλον τους.Ο Ριζόπουλος είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος με όραμα για τον τόπο του.
Το πρόγραμμά του δείχνει πόσο πολύ έχει ασχοληθεί με το να πάει ο τόπος μας μπροστά.Ρωτά και ακούει τα προβλήματα γιαυτό και πάλεψε πολύ να φτιάξει σε συνεργασία με εμάς και την πολυπληθή ομάδα μας, ένα πρόγραμμα που να μπορεί με πολύ δουλεια και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα να το πραγματοποιήσει.
 Ποιο θεωρείτε το σημαντικότερο προβλημα της Περιφέρειας;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Περιφέρειας δυστυχώς δεν είναι  ένα αλλά το πιό σοβαρό για μένα είναι η ανεργία. Και μέσα απο το πρόγραμμά μας με λύσεις οπως το Μητρώο Ανέργων Ηπειρωτών και όλες οι δράσεις που είμαστε απο την επόμενη μέρα κιόλας έτοιμοι να αναλάβουμε σαν παράταξη, έχουμε τη δυνατότητα να το αντιμετωπίσουμε, προασπίζοντας κατά κύριο λόγω το μέλλον των παιδιών μας.

  Μια ευχη για την επόμενη μερα:
Εύχομαι στις 26 Μαΐου να σταματήσει  ο κατήφορος που έχει πάρει η Ήπειρος και να δώσουν οι πολίτες την ευκαιρία στον Σπύρο Ριζόπουλο και στην παράταξη μας να φέρει την Ήπειρο στη θέση που της αρμόζει.