Ελλάς: Η χώρα που δεν βαριέσαι ποτέ…

Τελικά φαίνεται οτι σε αυτή τη χώρα που ζούμε δεν θα βαρεθούμε ποτέ! Η πρόταση αυτή αντικατοπτρίζει τη σκέψη κάθε Έλληνα,νοήμονα πάντα, τις τελευταίες ημέρες. Το καλοκαίρι μας χαιρέτισε, οι τουρίστες μας χαιρέτισαν χωρίς να μας αφήσουν και πολλά φράγκα, και η ζωή συνεχίζεται.

Όπως είχαμε προβλέψει απο τη στήλη, το φθινόπωρο και ο φετινός χειμώνας, δεν θα μας αφήσουν ασυγκίνητους.Θα προσπαθήσω να γράψω σε κόσμια γλώσσα, συγχωρέστε με εαν κάπου δεν τα καταφέρω. Άλλωστε η αγανάκτηση δεν μπορεί εύκολα να εκφραστεί απο ενα πληκτρολόγιο….

Ξεκινώ απο τις αυξήσεις που έρχονται σχεδόν σε… όλα.Με μια οικονομία διαλυμένη, με μια κοινωνία επίσης, με τον κορωνοϊό, με τις φυσικές καταστροφές, έρχονται και οι αυξήσεις. Τί θέλετε; Πετρέλαιο; Γάλα; Ψωμάκι;Το νεράκι ήδη το πληρώνουμε χρυσό. Και μάλιστα green συσκευασίες με 330 ml αντι 500, αλλα στην ίδια τιμή… Βλέπετε πως βγαίνουν τα φράγκα;;Το είδα φέτος το καλοκαίρι αυτό και πραγματικά αφήνιασα..Και έρχεται ο υπ. Οικονομικών και μας λέει οτι οι αυξήσεις προκύπτουν απο την αυξηση του ΑΕΠ!!!! Ράψτε τσέπες δηλαδη.. Ρε ποιόν νομίζετε οτι ταιζετε σανό;;; Μας περνάνε για τόσο ηλιθιους που ξεστομίζουν οτι Μ@λ@κια τους έρχεται στο κεφάλι για να την καταπιούμε. Τον ενάμιση χρόνο των lockdown πήγε κανείς απο εσας supermarket να δει τις αυξήσεις που ΗΔΗ έγιναν σε ενα σωρό αγαθα;; Οχι βέβαια. Εσεις έχετε υπηρέτες και σφουγκοκωλάριους που το κάνουν για εσας.

Έλεγξε κανείς αυτό το καρτέλ, και προσβάλλω και τα καρτέλ, για ποιό λόγο συνέβη αυτό; Σαφώς και όχι… Κατεβάστε ΤΩΡΑ το συντελεστή ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης και τον φορο του κράτους σε  πετρέλαιο θέρμανσης και καυσιμα.Εαν δεν γίνει αυτό θα πεθάνει κόσμος το χειμώνα.

Πάμε λίγο στη ΔΕΗ. 50% αύξηση περιμένουμε και εδώ λόγω….πράσινης ενέργειας. Γιατί ο λιγνίτης είναι κακό πράγμα και μας είπαν να κλείσουμε τα εργοστάσια. Ποιός θα τα αγοράσει όμως και θα πάρει το λιγνίτη για τη βομηχανία του; Σας πάει ο νούς;;; Εκτός κι αν το 50%  είναι τελικά..25 η 20 και τα βοθροκάναλα κ ΣΙΑ το παρουσιάσουν σαν επιτυχία!!! Παίζει και αυτό. Εμείς δεν το τρώμε όμως..Α! Συνεχίστε να βάζετε κοράκια να τηλεφωνουν στον κόσμο για 50 και 100 ευρώ ρευμα απλήρωτο. Και πάρτε και κανα τηλ. στη Χαλυβουργική αν σας βαστάει. Εκει θα βγεί μεροκάματο….

Πάμε στον κορωνοϊό. Βιομηχανία με πλαστούς εμβολιασμούς και πλαστά πιστοποιητικά νόσησης στην Ελλάδα, με σαφείς ενδείξεις για παρακλάδια και στα Γιάννενα. Πέσατε απο τα σύννεφα; Δεν το περιμένατε δηλαδη;;;  Ελλαδιστάν εδω…Και τώρα; Ποιός ξέρει ποιός έκανε το εμβόλιο, ποιός νόσησε πραγματικά κλπ;;Θα βγεί άκρη; Τί όχι;; Και ποιά η λύση; Δοκιμασμένη και… σίγουρη;; Λόκντάουν. Και όχι τίποτα άλλο πλησιάζει και η 28η Οκτωβρίου..Και αν θυμάστε τι έιχε γίνει πέρσι έχει καλώς. Αν όχι ανατρέξτε στη στήλη μας και θα το θυμηθείτε.

Να δώ τι τιμωρίες θα επιβληθούν και μέχρι πόσο βαθιά θα φτάσει η έρευνα.Α! και να μας στείλουν και οι Βουλευτάδες, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι κλπ τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους, ή νόσησης να ερευνηθούν. Για να δω έχει κανεις τα κότσια;;

Το θέμα είναι οτι μπαίνουμε σε μια δύσκολη περίοδο ακόμη. Μια νέα πίστα που λέγεται φθνόπωρο- χειμώνας 2021. Μόνο που ο ήρωάς μας δεν έχει ούτε όπλα πια, ουτε πολλή ζωή ακόμα, όπως λένε και οι gamers…Και φυσικά δεν έχει ουτε συμπαίκτες να τον βοηθήσουν, όπως πάντα.

Τα λέμε σύντομα