Ενημερωτική συνάντηση στο Ζαγόρι για τη νομοθεσία Άδειας Μουσικών Οργάνων

Η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου (ΕΤΕΖ), σε συνεργασία με το Δήμο Ζαγορίου και με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ), καλεί όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες του Δήμου Ζαγορίου, σε ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τη νομοθεσία που αφορά την Άδεια Μουσικών Οργάνων και την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ (ΛΑΜΠΡΙΆΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ)

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα  17.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου στα Άνω Πεδινά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση της ΕΤΕΖ, έχει διαπιστωθεί ότι πολλοί θεωρούν ότι η ΑΕΠΙ καταργήθηκε ή βαίνει προς κατάργηση, όμως η νομοθεσία σχετικά με τις παραπάνω άδειες εξακολουθεί να υφίσταται και, εκτός από την ΑΕΠΙ υπάρχουν και άλλες εταιρείες, όπως η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και η G.E.A. που διαχειρίζονται πνευματικά δικαιώματα για τη Δημόσια Εκτέλεση Μουσικής. Τελευταία μάλιστα έχουμε περιπτώσεις επιχειρηματιών που σύρονται στα δικαστήρια για καταβολή αναδρομικών τελών της  τελευταίας πενταετίας.

Η  ΕΤΕΖ καλεί  τους ξενοδόχους και τους επιχειρηματίες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης του Ζαγορίου να προσέλθουν  στη συνάντηση αυτή για ενημέρωσή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το θέμα συλλογικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος.