Επτά επίλεκτα «κουπιά» στην Καστοριά με την Εθνική Ομάδα

Εντατικές προπονήσεις στη λίμνη της Καστοριάς με την Εθνική Ομάδα της Κωπηλασίας κάνουν αυτή την περίοδο επτά επίλεκτοι Γιαννιώτες κωπηλάτες, οι οποίοι προετοιμάζονται για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Στόχος όλων των παιδιών οι καλές εμφανίσεις εκτός συνόρων και η κατάκτηση νέων επιτυχιών φέτος, συνεχίζοντας έτσι τη μακρά παράδοση της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας. Πιο συγκεκριμένα, στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής συμμετέχουν οι εξής αθλητές του Ν.Ο.Ι.: Aνδριανός Οικονόμου, Αλέξανδρος Μαμακής, Γιώργος Γραμμενιάτης και οι αθλήτριες: Αθανασία Μάκου και Αριάδνη Μήτση. Στο μεταξύ, μετά από ρεπό μίας εβδομάδας επιστρέφουν ξανά στην Καστοριά και στις προπονήσεις τους με την Εθνική οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Άρης Γραμμενιάτης, oι οποίοι ετοιμάζονται επίσης για τους φετινούς διεθνείς αγώνες.
Στο μεταξύ, τον πρώτο του για φέτος διεθνή αγώνα θα τρέξει ο Ολυμπιονίκης του Ρίο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος ταξιδεύει για τη Σαραγόσα της Ισπανίας με την αποστολή της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) για τους Μεσογειακούς του 2018, που θα διεξαχθούν από 27 έως 29 Ιουνίου. Ο Γιαννιώτης αθλητής θα αγωνιστεί στο διπλό Σκιφ παρέα με τον Χρήστο Στέργιακα, με αξιόλογες πιθανότητες για διάκριση. Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από συνολικά οκτώ κωπηλάτες νεαρής κυρίως ηλικίας.

sportsioannina.gr