Ερασιτεχνικό: Δείτε τι έγινε στα μάτς Αγία Μαρίνα- Κρανούλα και Αμπελόκηποι

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 4 1 ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Παπαϊωάννου
“Δολοφόνος” Παπαγιάννης!
Με χατ τρικ του επιθετικού της η Αγία Μαρίνα συνέτριψε με 4-1 την Κρανούλα, βάζοντας “φωτιά” στο πρωτάθλημα!
Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Κρανούλας για την 18η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή τον Κ. Βελτσίστα παρουσιάστηκαν πολύ παθιασμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και με τον Παπαγιάννη να διαλύει κάθε αμυντική τακτική κατάφεραν να πετύχουν τρομερή νίκη που τους βάζει γερά στο κόλπο της παραμονής. Από την άλλη η Κρανούλα τα βάζει με την ατυχία της καθώς δέχθηκε γκολ μέχρι και από… κόρνερ ενώ είχε και τρία δοκάρια στο πρώτο μέρος ενδεικτικό του ότι δεν την πήγαινε η μπάλα.

Απίστευτο πρώτο μέρος, “έσπασε” τα δοκάρια η Δόξα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αφιονισμένο ρυθμό! Ήταν το 2ο λεπτό όταν ο Μπισέλας σέντραρε από τα δεξιά και ο Παπαγιάννης με προβολή νίκησε αμυντικούς και Αρχοντάκη για το 1-0. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε η… σιωπή στην Αγία Μαρίνα. Στο 5′ και έπειτα από δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ του Γκόλια ο Ριστάνης με κεφαλιά προς τα πίσω κρέμασε τον Μπάρκα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο επόμενο λεπτό και σε εκτέλεση φάουλ του Χαμπίμπη ο Χριστακόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, η μπάλα στρώθηκε στον ίδιο που με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Επόμενο δοκάρι για την Κρανούλα στο 26ο λεπτό με τον  Γκέγκα να ελίσσεται από τα δεξιά, να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπάρκα και να περνά άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα και στο 28′ η Αγία Μαρίνα κέρδισε κόρνερ από λάθος διώξιμο των αμυντικών με την εκτέλεση του να αναλαμβάνει ο Κοτσώνης ο οποίος με εκπληκτική επέμβαση στο πίσω δοκάρι έστειλε την μπάλα πρώτα να χτυπήσει στο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήξει στα δίχτυα του Αρχοντάκη για το 2-1! Με την ψυχολογία στο ζενίθ ήρθε και τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους. Στο 34′ ο Κοτσώνης έστρωσε με το κεφάλι στον αφύλακτο Παπαγιάννη και εκείνος με γυριστό σουτ “έγραψε” το 3-1. Η Κρανούλα προσπάθησε να ξανά μπει στο ματς και στο 40′ ο Χαμπίμπης είδε τον Μπάρκα να εκτινάσσεται στο “Γ” της εστίας του και με τα ακροδάκτυλα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για 3η φορά!

Στην επανάληψη και στο 55′ ο Γκέγκα έχασε το… άχαστο προ κενής εστίας πλασάροντας άουτ. Με την δυστοκία να χτυπά κόκκινο για την Κρανούλα ήρθε και τέταρτο τέρμα από τους γηπεδούχους σφραγίζοντας την μεγάλη νίκη. Στο 70′ ο Παπαγιάννης έφυγε ταχύτατα σε κόντρα επίθεση, πέρασε τον Αρχοντάκη και με πλασέ σε κενή εστία ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του.

Διαιτησία: Θάνος (Θανασιάς-Στύλιου)

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (Κ. Βελτσίστας): Μπάρκας, Σταμάτης, Ρίζος, Παππάς, Λαγκαβάνης, Λικάι, Μπισέλας, Μπομπάι, Παπαγιάννης (90’ Χοξάι), Κοτσώνης (88’ Γαβρίλας), Μιχαήλ (58’ Χωραβάτης)

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Β. Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Νάσιος, Πάσχος, Γκόλιας, Καραφλιάς, Καρυπιάδης (52’ Παππάς), Τσουμάνης (22’ λ.τρ. Γκέγκα), Διαμάντης (74’ Τάτσης), Ριστάνης, Χριστακόπουλος, Χαμπίμπης

Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 3 1 ΚΕΝΤ. ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Παπαϊωάννου
Υπερπολύτιμη νίκη
Κολιάκης (2) και Μπέτζιος (1) ανέτρεψαν το 0-1 και χάρισαν σπουδαίο τρίποντο στους Αμπελόκηπους κόντρα στην Μουσιωτίτσα
Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Αμπελόκηποι κόντρα απέναντι στην Μουσιωτίτσα για την 18η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, ήταν νευρικοί στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να πετύχουν ολική ανατροπή με τον Κολιάκη απόλυτο πρωταγωνιστή (δύο γκολ) και συμπαραστάτες τους Νιτσιάκο, Λαδιά και Μπέτζιο.

Το φιλμ του αγώνα:

13’ Ο Ναυρόζογλου πάσαρε ανάμεσα από δύο παίκτες στον Παππά, εκείνος μπήκε από τα αριστερά και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Μπαντή να αποκρούσει σε κόρνερ.

15’ 1-0 ΓΚΟΟΟΛ Ο Ναυρόζογλου μπήκε από τα αριστερά, γύρισε παράλληλα, ο Μπούγιας πλάσαρε με την μπάλα να χτυπά στον Γιωτίτσα, ξανά στρώθηκε στον επιθετικό των φιλοξενούμενων ο οποίος με πλασέ νίκησε τους πάντες ανοίγοντας το σκορ.

20’ Δυνατό σουτ του Λαδιά με το αριστερό πόδι εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

54’ Ο Τσίντας έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Μπέτζιο, εκείνος κατέβασε την μπάλα και με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

55’ Ίδια κατάληξη στο σουτ του Κολιάκη.

57’ Πέναλντι για τους γηπεδούχους. Ο Λαδιάς σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και χτύπησε στο χέρι του Νεφρού με τον Μπαλατσούκα να δείχνει την άσπρη βούλα.

58’ 1-1 ΓΚΟΟΟΛ Ο Κολιάκης ανέλαβε την εκτέλεση, νικώντας τον Φιλιά για την ισοφάριση.

61’ Κόρνερ του Σπαλιάρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Μπούγια η μπάλα άουτ.

62’ Σουτ του Λαδιά εκτός περιοχής, η μπάλα ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65’ 2-1 ΓΚΟΟΟΛ Ο Νιτσιάκος μπήκε από τα δεξιά, έβγαλε συρτή και παράλληλη σέντρα και ο επερχόμενος Μπέτζιος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Φιλιά.

71’ 3-1 ΓΚΟΟΟΛ Ο Λαδιάς βρέθηκε έξω από την περιοχή, άνοιξε έξω και δεξιά στον Κολιάκη εκείνος με αλεπάλληλες προσποιήσεις ξέφυγε από την εξωτερική πλευρά και με δυνατό τελείωμα έστειλε την μπάλα στην κλείστη γωνία του τερματοφύλακα.

72’ Σουτ του Μπούγια από την δεξιά πλευρά, λίγο άουτ.

Διαιτησία: Μπαλατσούκας (Παπαλαζάρου – Τασιούλας)

Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (-): Μπαντής, Τσίντας, Γιαννούλης, Κάγια, Δούμας, Διαμαντόπουλος, Μπέτζιος (74’ Γεωργίου), Νιτσιάκος, Κολιάκης, Λαδιάς (84’ Καζνέλης), Γιωτίτσας

ΚΕΝΤ. ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ: Φίλιας, Παππάς, Ταϊρης, Νεφρος, Νικόπουλος, Βαρτζιώτης, Τσόκρης, Σπαλιάρας, Μπούγιας, Ναυρόζογλου (68’ Αντωνίου), Παπαϊωάννου (59’ Αποστόλου)