Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός: Το κυνήγι των play-off δεν σταματάει ποτέ

Τις 3 τελευταίες εβδομάδες η κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση σταμάτησε για να πραγματοποιηθούν, προκριματικά για το ερχόμενο EuroBasket 2025 και τα εγχώρια κύπελλα. Στην χώρα μας την Ελλάδα, επιλέχτηκε να γίνει ένα Final-8 στο γήπεδο “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο της Κρήτης με τις 7 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στον πρώτο γύρο της Basket League και τον νικητή του ερασιτεχνικού κυπέλλου, φέτος τον Πανιώνιο. Αν και το κύπελλο δεν είναι αδιάφορο για τους Έλληνες φιλάθλους και είναι ένας σημαντικός εγχώριος τίτλος, αδιαμφισβήτητα δεν είναι τόσο κομβικό για τις ομάδες όσο οι ερχόμενοι αγώνες της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός θα ταξίδεψει στην Κάουνας για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα Ζαλγκίρις την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 20:00, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.

Ο Ολυμπιακός θεωρείται ως φαβορί του παιχνιδιού με την νίκη του να δίνεται σε απόδοση 1.72, ενώ η νίκη της Ζαλγκίρις είναι στο 2.18 στην Stoiximan. Εάν νομίζετε ότι οι δύο ομάδες θα βρουν εύκολα καλάθια, μπορείτε να επιλέξετε το over 153.5 συνολικών πόντων σε απόδοση 1.90 στην Stoiximan. Αντιθέτως, για όσους πιστεύουν πως το σκορ θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα υπάρχει η επιλογή under 153.5 συνολικών πόντων σε αντίστοιχη απόδοση. Προσωπικά, θα εμπιστευτώ τους ερυθρόλευκους και θα ποντάρω στο διπλό τους εναντίον της Ζαλγκίρις στην Λιθουανία. Στην Leon υπάρχουν 24 ώρες την ημέρα πολλαπλές στοιχηματίκες επιλογές για οποιαδήποτε άθλημα σας ενδιαφέρει. Πλέον, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ποντάρετε στον αγώνα της επιλογής σας ανεξαρτήτως αθλήματος.

Η ελληνική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από τo τριπλό φονικό στην Γλυφάδα, ωστόσο η αθλητική επικαιρότητα συνεχίζει να απασχολεί τους Έλληνες.  Ο Ολυμπιακός μοιάζει να κάνει την αντεπίθεση του στην Ευρωλίγκα με στόχο να βρεθεί στην πρώτη εξάδα της τελικής βαθμολογίας και να πάρει την απευθείας πρόκριση για τα play-off. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι βατό και μπορεί να κάνει 4-5 νίκες ακόμα για να εξασφαλίσει ένα θετικό πλασάρισμα στο τέλος της κανονικής περιόδου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έπειτα από τις νίκες απέναντι σε Άλμπα Βερολίνου, Μπάγιερν Μονάχου και Βαλένθια, θα επιχειρήσει να λυγίσει και την Ζαλγκίρις για να διευρύνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας δεν είναι σε τόσο καλό αγωνιστικό διάστημα. Αν και ο νέος της προπονητής, Αντρέα Τρινκέρι, έχει βελτιώσει ριζικά την εικόνα της, βρίσκεται 2 νίκες μακριά από την 10η θέση που θα της δώσει μια ευκαιρία να δώσει παρόν στα play-off της Ευρωλίγκας και θα επιδιώξει να νικήσει τον Ολυμπιακό για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην πρώτη δεκάδα.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε να ποντάρετε αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή!