Ιωάννινα: Δείτε τον καιρό για τις ερχόμενες ημέρες

Γενικά άστατος αναμένεται ο καιρός τη νέα εβδομάδα σε μεγάλο μέρος της Ηπείρου, καθώς οι νεφώσεις θα εναλλάσσονται με ηλιοφάνεια, ενώ στα ανατολικά ορεινά και ημιορεινά θα σημειώνονται τοπικές μπόρες. Αναλυτικά:
Τη Δευτέρα (13/3) η ημέρα θα αρχίσει με γενικά καλό καιρό σε ολόκληρη την Ήπειρο, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τοπικές βροχές ή μπόρες περιμένουνε τις απογευματινές ώρες στα ορεινά των νομών Άρτας και Ιωαννίνων, ενώ σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 1100 μέτρα ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα μετα το απόγευμα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς στα παράκτια και πεδινά τμήματα, από -2 έως 12 στα ημιορεινά και από -3 έως 7 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.
Την Τρίτη (14/3) θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πυκνότερες τις απογευματινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο 1 με 2 βαθμούς  κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διεύθυνσης έως 3 μποφόρ.
Την Τετάρτη (15/3) το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι νεφώσεις και οι τοπικές βροχές στο εσωτερικό της περιφέρειας, καθώς και οι πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ανατολικά ορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι γενικά μικρής έντασης, με πιθανότητα όμως να επηρεάσουν μετά το μεσημέρι και πεδινές και παράκτιες  περιοχές, όμως από αργά το βράδυ θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως και 4 μποφόρ, ενώ οι θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών.
Από την Πέμπτη και μετά ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.