Ιωάννινα: Ούτε τα προσχήματα….Λόκνταουν τελικό

Τελικά η είμαι μάντης, ή έχω κολλητό τον Πρωθυπουργό και μου τα λέει, αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω πως πέτυχα ακριβώς και τη μέρα που θα γίνει το Lockdown. Είμαι όμως και συνεπής απέναντι στις δεσμεύσεις μου απέναντί σας, αφού σας γράφω λίγα λεπτά μετα την ανακοίνωση απο τον Χαρδαλια του τελικού αποτελέσματος, του μάτς που λέγαμε…..

Ψάχνω σύννεφο για να πεσω… Κέρδισε το Λοκντάουν τελικά. Με ανατροπή στην ανατροπή!!!! Κοιτα γατάκι Βαγγέλα, Μπέο, Κομπότη και ΣΙΑ για το πως στήνονται τα καλα τα μάτς… κΙ έτσι ωραία ωραία απο Πέμπτη ξεκινά το σόου που είχαμε προαναγγείλει..

Μια χαρά. Και τα φράγκα τσεπώσαμε και τους τουρίστες θα ξεπροβοδίσουμε αυριο και… κλείνουμε απο μεθαύριο. Όπως ακριβώς τα είπαμε. Και επειδή scripta manent ανατρέξτε στα 2 τελευταία άρθρα της στήλης μας και διαβάστε. Δεν κοκορευόμαστε γιαυτό. Αντίθετα πραγματικά λυπάμαι για τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει να έχουν τις τύχες μας στα χέρια τους.

Και όχι δεν έχουμε μαντικες ικανότητες δυστυχώς. Απλά δεν τρώμε το σανό και έχουμε το θάρρος να πουμε την αλήθεια σε όλους εσας. θα μου πείς χρειάζεται θάρρος γιαυτό; Στην Ελλάδα του 2020 ναι χρειάζεται… Αλήθεια που γνωρίζει πλέον και η κοινή γνώμη της πόλης και χαίρομαι που συμβάλλαμε και εμείς έστω και λίγο γιαυτό. Λογική χρειάζεται.

Ακόμη δεν βγήκαν οι  τοπικοί άρχοντες να κάνουν δηλώσεις για το Λοκντάουν. Σίγουρα τις είχαν έτοιμες μέρες πρίν, αλλά περιμένουν. Έτσι για να φανεί οτι πιάστηκαν στα πράσσα….Τόσο τους κόβει… Ο κόσμος ξέρει.

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν. Τόσο χύμα. Όλοι το ήξεραν γιατι δεν κλείσαμε, κανένας δεν το έλεγε, οποτε δε βαριέσαι, τίποτα δεν θα μας πουν και τώρα. Ίσως και να μην το φορτώσουν σε μας τελικά, αν κρίνω απο το ύφος του Χαρδαλια όταν το ανακοίνωσε.Να το πάνε δια της πλαγίας όδου όπως πάντα…

Ανάλογο θα είναι και το ύφος των δικών μας. Δυστυχώς θα ξανασχοληθώ μαζί τους μέσα απο τη στήλη μόλις τοποθετηθούν δημόσια. Αν δεν το κάνουν ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Αν το κάνουν και πρίν το κάνουν όμως ας σκεφτουν παραπάνω απο μια φορές τι θα πουν ή τι θα διορθώσουν σε αυτά που ήδη έχουν γράψει.

Εμείς πάντως θα είμαστε εδω και θα παρακολουθούμε.

Θα επανέλθω μετά την αυριανή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Εως τότε καλό κουράγιο και μή μασάτε.

Περιμένουμε ΑΜΕΣΑ μέτρα στήριξης της τοπικής οικονομίας που θα πληγεί. Όχι αυτών που τα τσέπωσαν αυτές τις μέρες. Με χρήμα, όχι προγράμματα και άλλες μ@λακίες…

Ντροπή σε όλους. Εκτός και αν έχετε σκοπό ενα μέρος των χρημάτων που βγήκαν αυτές τις μέρες να τα δώσετε εκεί που πραγματικά θα υπάρξουν αναγκες….

Σιγά μη σκίσετε κανα καλσόν όμως…

Τα λέμε την Πέμπτη