Ιωάννινα: Την Πέμπτη η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου

H συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ιωαννιτών, την  Πέμπτη 08-08-2019 και ώρα 14:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Αθανάσιος Τσακάλωφ), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 73 &75 του Ν. 3852/2010,  για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας μουσικής πέραν του ωραρίου για το κατάστημα («Στεγασμένου χώρου εκδηλώσεων» στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου “CEZARIA”) που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Νεοκαισάρειας του Δήμου Ιωαννιτών, ιδιοκτησία της εταιρείας «ΑΝΟΣΤΡΟ Α.Ξ.Ε.Ε.» με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη του Βασιλείου και λειτουργεί δυνάμει της υπ’αρ. 647/2012 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ΕΟΤ.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για οριστική διακοπή λειτουργίας καταστήματος «επιχείρηση μαζικής εστίασης μερικής και πλήρους επεξεργασίας», ιδιοκτησίας της Μπάρτζου Βασιλικής, που βρίσκεται επί της οδού Χρ. Σμύρνης 1, της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων του Δήμου Ιωαννιτών και λειτουργεί δυνάμει της υπ’αρ. 1029826/26.10.12017 υποβολής ηλεκτρονικής γνωστοποίησης, λόγω συμπλήρωσης τριών αποφάσεων προσωρινής αφαίρεσης και βεβαίωσης εκ νέου παραβάσεων εντός έτους.
  3. Διαβίβαση αιτήματος της κ. ΒΕΡΒΙΡΗ Ολυμπίας του Γεωργίου για χορήγηση άδειας τοποθέτησης λειτουργικών  διακοσμητικών στοιχείων εντός του παραχωρηθέντος προς χρήση κοινόχρηστου χώρου, έμπροσθεν και έναντι του καταστήματός της στην οδό Κατσαντώνη 13-15 του Δήμου Ιωαννιτών.
  4. Διαβίβαση αιτήματος της εταιρείας «ΠΑΪΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ» για χορήγηση άδειας τοποθέτησης λειτουργικών & διακοσμητικών στοιχείων εντός του παραχωρηθέντος κοινόχρηστου χώρου, έμπροσθεν, έναντι και αριστερά του καταστήματός της που βρίσκεται στην οδό Πλατεία Πάργης 2 του Δήμου Ιωαννιτών.
  5. Διαβίβαση αιτήματος της εταιρείας «ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ» για χορήγηση άδειας τοποθέτησης λειτουργικών & διακοσμητικών στοιχείων εντός του παραχωρηθέντος προς χρήση του κοινοχρήστου χώρου έμπροσθεν και έναντι του καταστήματός της επί της οδού Πλατείας Πάργης 3 του Δήμου Ιωαννιτών.
  6. Παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για εκδηλώσεις ΑΤΕΛΩΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του υπ’αριθμ 2/2019 πρακτικό της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων που αφορά στην παραχώρηση θέσεων στάθμευσης για οχήματα ατόμων με αναπηρίες (ΑΜΕΑ).