Ιωάννινα: Την Παρασκευή η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας-Τα θέματα

H συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ. στο γραφείο της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, με την παράκληση σε περίπτωση απουσίας σας να ειδοποιηθεί ο/η αναπληρωτής/-τριά σας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. «Λειτουργία Παραρτημάτων Νηπιαγωγείων του Δήμου Ιωαννιτών για το σχολικό έτος 2019 -2020».
  2. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης».
  3. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης».
  4. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικών χώρων του 9ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου και 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Σύλλογο Ρεμπετόφιλων Ιωαννίνων 2013 για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων».
  5. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικών χώρων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Σύλλογο Γυναικών Νέου Βελισσαρίου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης».
  6. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικών χώρων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Σύλλογο Συνοικισμού Σεισμοπλήκτων Ιωαννίνων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων».
  7. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικών χώρων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής στον Αθλητικό Όμιλο Ανατολής για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων».
  8. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 3ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για τη διεξαγωγή πειράματος (Εργαστήριο Μετεωρολογίας – Τομέας Αστροφυσικής – Τμήμα Φυσικής)».
  9. «Εξέταση αιτήματος για την παραχώρηση της χρήσης σχολικών χώρων του παραρτήματος του 11ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων για την εκτέλεση του προγράμματος ¨Ένταξη και Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά¨».
  10. «Εξέταση αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιωαννίνων ¨ΠΗΓΑΣΟΣ¨».
  11. Διάφορα – Ενημερώσεις.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παιδείας.