Ιωάννινα: “Το Φεγγάρι στην πλατεία” την Κυριακή

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών από τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Κωνσταντίνο Γκόγκο για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία (Πύρρου) με την συναυλία Αργυρώς Καπαρού και Σταύρου Σιόλα, με δωρεάν είσοδο για όλους

Μεταξύ άλλων ο κ. Γκόγκος ανέφερε:
«Για μια ακόμα χρονιά το Πνευματικό Κέντρο και ο Δήμος Ιωαννιτών, διοργανώνει μουσική εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο στην Πανσέληνο του Αυγούστου και τίτλο: Το φεγγάρι στην Πλατεία.

Αποτελεί μια σημαντική αφορμή συνάντησης και πολιτισμού, ανοιχτή σε όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Για το σκοπό αυτό την προγραμματίσαμε στην Κεντρική μας Πλατεία (Πλατεία Πύρρου), αυτή την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ.
Και είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που στην πρόσκλησή μας αυτή ανταποκρίθηκαν δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, η Αργυρώ Καπαρού και ο Σταύρος Σιόλας.

Πρόκειται για δύο καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ήδη, ο καθένας την δική του ισχυρή γραφή στην ελληνική μουσική σκηνή και αποτελούν τους καλύτερους συντελεστές για να γιορτάσουν μαζί μας την Πανσέληνο του Αυγούστου στην Πλατεία Πύρρου.

Ο Σταύρος Σιόλας ως συνθέτης και ερμηνευτής, έχοντας στις αποσκευές του συνθέσεις που έγιναν επιτυχίες όπως “Tης Άρνης το νερό”, “Διόδια”, “Κάθε φορά”, “Προσμονή”, “Γεροπλάτανος” και που ερμήνευσαν εκτός απ’ τον ίδιο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, κ.α.

Η Αργυρώ Καπαρού επίσης ως ερμηνεύτρια έχει συνεργαστεί ως τώρα με σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Τάσος Γκρούς, η Δάφνη Αλεξανδρή, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελένη Βιτάλη, ο Λάκης Χαλκιάς, η Ελένη Δήμου, ο Κώστας Μακεδόνας και άλλοι.

Το προσωπικό της Ρεπερτόριο στη δισκογραφία εμπεριέχει επιτυχίες όπως “Ο Παναγής”, “Αν δε σε βρουν χαράματα”, “Σάμπα από σπίτι” κ.α,

Οι δύο καλλιτέχνες, τους οποίους συνοδεύει τετραμελής ορχήστρα, έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών και το προσωπικό τους ρεπερτόριο.

Ένα πρόγραμμα που θα αποτελέσει το ιδανικό μελωδικό συμπλήρωμα για το ομορφότερο φεγγάρι της χρονιάς.
Το φεγγάρι στην Πλατεία.

Περιμένουμε λοιπόν τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της πόλης μας την Κυριακή 26 Αυγούστου , στις 9:30 το βράδυ, στην Πλατεία Πύρρου (Κεντρική Πλατεία)

Θυμίζω για άλλη μια φορά ότι η είσοδος είναι ελεύθερη και ότι η εκδήλωση είναι μια προσφορά του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, στην πόλη.» κατέληξε ο κ. Γκόγκος