Ιωάννινα: 2 και σήμερα για το Colour Boom Festival!

Mία ανάσα μόλις απέχει η πόλη των Ιωαννίνων από την πιο χρωματιστή και κεφάτη ημέρα, το Colour Boom Festival, που επιστρέφει ανανεωμένο το Σάββατο  25 Μάιου στα Λιθαρίτσια και υπόσχεται πολύχρωμες στιγμές γεμάτες γέλιο,κέφι και φυσικά πολλή μουσική!

 

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά ένα event που θα μείνει σε όλους αξέχαστο! On stage για να ξεσηκώσουν το κοινό και να φτάσουν την διάθεση στα ύψη θα βρίσκονται οι Toquel, Αpon, DJ Paco ,Nansia και οι DTGS

 

Όλοι μαζί ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις για να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις στο κοινό μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων στον φυσικό χώρο του πάρκου Λιθαρίτσια!

 

Μικροί και μεγάλοι φίλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα χρώματα από τους χώρους του festival, ενώ θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος  χώρος ποτού και φαγητού.

 

Οι μικροί φίλοι του festival , θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν με τραμπολίνο, να κάνουν face painting και άλλες δραστηριότητες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για όσα παιδιά δεν έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους, η είσοδος είναι δωρεάν. Δωρεάν επίσης θα είναι και η είσοδος σε άτομα ΑΜΕΑ.

 

Ώρα προσέλευσης: 18.00 Ώρα έναρξης: 18.30

 

Εισιτήρια: Προπώληση : 13 ευρώ

 

Ηλεκτρονικά σε :

 

https://www.more.com/music/colour-boom-festival-ioannina-feat-toquel/

 

Φυσική προπώληση σε :

 

-manthos optical , Αβέρωφ 16

– manthos optical, Μιχ. Αγγέλου 28

– Κέντρο Νέων Ηπείρου,Καπλανη 10,

– tickets Ioannina στον Πολυχώρο αγορά

– dr refill, Λεωφόρος Δωδώνης 69

-Orbit , Χαρ. Τρικούπη 24

– Razor’s Barbershop , Ξενοπουλου 5, Αρτα

 

Ταμείο : 15 ευρώ