Καθαρισμός – πλύσιμο πεζόδρομων στο κέντρο των Ιωαννίνων

Ο δήμος Ιωαννιτών προχωρά την Κυριακή 21 Απριλίου στον καθαρισμό των πεζόδρομων στο κέντρο της πόλης.

Από τις 6 το πρωί συνεργεία του δήμου θα βρίσκονται επί ποδός και θα προβούν τόσο στον καθαρισμό όσο και στο πλύσιμό τους με στόχο να βελτιώσουν την εικόνα αλλά και την ασφάλειά τους.

Προκειμένου η παρέμβαση να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα και σε χρόνο που δεν θα επηρεάσει σημαντικά πολίτες και καταστηματάρχες, ο δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει αυτές τις μέρες τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης που δραστηριοποιούνται στους πεζόδρομους να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματά τους.

Ο καθαρισμός – πλύσιμο θα συνεχιστεί και στους υπόλοιπους πεζόδρομους της πόλης, πάντα σε συνεννόηση με τις επιχειρήσεις.

«Ξεκινάμε το πλύσιμο των πεζόδρομων από το δίκτυο που υπάρχει στο κέντρο των Ιωαννίνων, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από το δήμο Ιωαννιτών. Θα ξεκινήσουμε από πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής με στόχο να παραδώσουμε μέσα σε λίγες ώρες καθαρούς τους πεζόδρομους στους πολίτες και τους καταστηματάρχες. Ζητάμε τη συνεργασία των επαγγελματιών της εστίασης προκείμενου ο χώρος που καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματά τους να είναι ελεύθερος και την κατανόηση του κόσμου για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να υποστούν. Το επόμενο διάστημα θα προβούμε στον καθαρισμό όλου του δικτύου των πεζοδρόμων που υπάρχουν στον αστικό ιστό της πόλης μας σε μια προσπάθεια συνολικής αναβάθμισής τους», σημειώνει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Μάκης Χρυσοστόμου.