Κων. Γάτσιος: Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

“Αγαπητοί συμπατριώτες,

Στις 21 Μαΐου καλούμαστε να επιλέξουμε τη νέα ελληνική Βουλή από την οποία, ίσως,  θα προέλθει η κυβέρνηση που θα οδηγήσει την χώρα στην επόμενη τετραετία. Είναι μία πολύ κρίσιμη ιστορική συγκυρία, γιατί η χώρα μας πρέπει να βρει τον δρόμο της εξόδου από τις συνέπειες των δύο κρίσεων που την έπληξαν τα τελευταία χρόνια, δηλαδή τις κρίσεις της χρεοκοπίας και της πανδημίας. Και αυτό πρέπει να το πετύχουμε την ίδια στιγμή που η εξωτερική απειλή για την εθνική μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα όλο και μεγαλώνει.

Αγαπητοί συμπατριώτες, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί, με σεβασμό στις αρχές  της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, να οδηγήσει την χώρα στις διαρθρωτικές αλλαγές που είναι απαραίτητες για την εξασφάλιση του μέλλοντός της. Και την ίδια στιγμή, σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας δίνοντας μου την δυνατότητα να συμμετάσχω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την εθνική προσπάθεια αλλά και, ταυτοχρόνως, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να έχει η πατρίδα μας, η Ήπειρος, το μερίδιο που δικαιούται από την ποθούμενη εθνική ανάπτυξη.

Η ιδιαίτερη πατρίδα μας, η Ήπειρος, όχι μόνο πρέπει να χαρεί το δώρο της ποιοτικής ανάπτυξης, που έως σήμερα έχει στερηθεί, αλλά μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της ανάπτυξης για όλη τη χώρα, καθιστάμενη εθνική πρωτοπορία εκτός από τους στρατηγικούς για την επιβίωση κάθε κοινωνίας τομείς της αγροτοδιατροφικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, στους οποίους ήδη διαπρέπει, επίσης και στους τομείς της ψηφιακής οικονομίας, της πράσινης μετάβασης και των νέων τεχνολογιών.

Αυτό είναι το όραμά μου για τη χώρα μας, την  Ελλάδα, και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Ήπειρο, και σας καλώ να με βοηθήσετε να εργαστώ για την υλοποίησή του με τους καλύτερους δυνατούς όρους τιμώντας με με την ψήφο σας την 21η Μαΐου.”