Μήνυμα νίκης από την κάλπη ο Μ. Ελισάφ

Στο 289ο εκλογικό τμήμα, στο σχολικό συγκρότημα της Πλατείας Ομήρου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.
Ο κ. Ελισάφ προσήλθε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους της Κοινότητας Ιωαννίνων στις έντεκα το πρωί.
Συνομίλησε με πολίτες, με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που μεριμνούν από το πρωί για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Ανέμενε την σειρά του και με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.
«Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά. Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα, σημαντική ημέρα για την αυτοδιοίκηση, για την πόλη μας, αλλά και για την πατρίδα μας και την κοινή μας πατρίδα, την Ευρώπη.
Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με εκατοντάδες συμπολίτες μας σε όλη την έκταση του Δήμου.
Ακούσαμε τα προβλήματά τους, αφουγκραστήκαμε τις αγωνίες τους.
Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους στην παράταξή μας. Είμαι αισιόδοξος για την ετυμηγορία τους», δήλωσε αμέσως μετά.