Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αιμοδοτικού Συλλόγου Κουτσελιού

φωτό Ξ. Δρόσος

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση, πού πραγματοποίησε χθές στις 7 το απόγευμα ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αιμοδοτικός Σύλλογος Κουτσελιού στην αίθουσα τελετών του δημοτικού σχολείου Κουτσελιού.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος το γυναικείο φωνητικό σύνολο <<cantous>>, που ερμήνευσε τα εξής τραγούδια 1. <<Αστέρι του Βοριά >> Μ, Χατζηδάκι διασκ. ΜΞ. Μελιγκόπουλου, <<περιπαντού>>Μ.Χατζηδάκις & Ν. Γκάτσιος. <<Πέρα στούς πέρα κάμπους>>Παραδοσιακό Ρόδου διασκ Αγνώστου , <<Γερακίνα>>Παραδοσιακό , διασκ, H. Lek, <<Γιάννη μου το μαντήλι σου>> Παραδοσιακό Ηπείρου διασκ. Αλ. Παπαδόπουλου


Στό πιάνο συνόδευσε η Πένη Λιαροστάθη καί τη διεύθυνση της χορωδίας η Κωνσταντίνα Μήλια.
Το φωνητικό σύνολο Η Παρέα μας ερμήνευσε τα εξής τραγούδια: Να διώξω τα σύννεφα ΗΛ. ΠΑΠΑΚΏΣΤΑ 7Ακος Δασκαλόπουλος , <<Φεγγάρι μλάγια μού ‘κανες>> Μ. Θεοδωράκης & Ε. Θαλασσινός ,Ελα πάρε μου τη λύπη >> Μ. Χατζηδάκις&Ν.Γκάτσιος, <<τΑ ΚΛΕΙΔΙΆ Θ. κοοντονάς , <<απάνω στην τριανταφυλλιά >> παραδοσιακό Μακεδονίας, <Ένα τρεχαντηράκι>> παραδισιακό Κωνσταντινούπολης με τη συμετοχή του παιδικού χορευτικκού, που χόρεψε π[ολίτικο Βάλς
τη χορωδία συνόδευσαν οι μουσικοί Μπουζούκι Χρήστος Γιωτίτσας, κιθάρα Γιάννης Κωσταδήμας &ακορντεόν Γιάννης Γκέλος και τη διεύθυνση της χορωδείας η κυρία Γεωργία Καρβούνη .
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το παιδικό χορευτικό τμήμα , που παρουσίασαν τους χορούς :<<Βασιλικός>>,<< ο Μενούσης>>,<<Δόντια πυκνά>>,>>, <<Νεραντζιά >>. η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση από εδέσματα των γυναικών του συλλόγου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ, Βασίλειος Γοργόλης και ο πρόεδρος του πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος. οι οποίοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στην πρόεδρο και σ΄ολα τα μέλη του Δ.Σ, του Συλλόγου για την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη συνάντηση των ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ.