Μουντιάλ, κιμπαριλίκια και… ΔΕΗ

Καλησπέρα αγαπητοί,

Ένα μικρό κρεσέντο κακίας και απόψε, έτσι για να πάει καλα το ΣΚ.

Αύξηση λέει στα διόδια της Εγνατίας μέχρι και 150%.!!! Έλα μωρε τώρα σιγά πως κάνετε έτσι; Θα μας επηρρεάσει και λίγο, τι να κάνουμε… Με τη βενζίνη που οδεύει προς τα 2 ευρώ το λίτρο, ποιός να τρέχει τώρα ταξίδια και αηδίες…Ας κάτσουμε σπίτι, να δουμε κανα μάτς Μουντιάλ, ή να χουχουλιάσουμε βρε αδελφέ, μιας και ο καιρός την έχει δει Οκτώβρης.

Τώρα που είπα Μουντιάλ.Ως γνωστόν η λέξη αυτή σημαίνει αραλίκι, φίλοι, τηλεόραση και τσακωμός με τις γυναίκες μας.Μια φορα στα 4 χρόνια είναι όμως! Το δικαιούμαστε! Το θλιβερό είναι να βλέπεις όμως, πέρα απο την όποια πλάκα, άτομα τρίτης ηλικίας πρωί πρωί να στοιχηματίζουν μήπως και βγάλουν τα σπασμένα του Κατρούγκαλου. Εκεί καταλαβαινεις πλέον οτι το Μουντιάλ έχασε πια την αιγλη του στην Ελλάδα. Και όπως και να το κάνεις, αναπολώντας τα παλαιότερα Μουντιάλ, τι θυμάσαι; Σπίτι, καρπούζι, ζεστη, μπύρες και χαβαλέ. Τώρα λείπει η ζέστη και ο χαβαλές. Και ο νοών νοείτω.

Πολλά ακούγονται οτι θα έρθει το Φυσικό Αέριο και στην Ήπειρο. Όταν μια οικογένεια χρειάζεται ενα κάρο λεφτά για να ζεσταθεί εδώ είτε με πετρέλαιο, είτε με ρεύμα (βάζω αστεράκι εδω να σας δείξω κάτι στο τέλος) κατανοεί και ο πλέον ηλίθιος οτι εδω έπρεπε να έχει έρθει πρώτα! Και σε όσες περιοχές το χρειάζονται λόγω κλιματος. Και φαντάζομαι οτι θα υπάρξει λίγο πιο υπευθυνη ενημέρωση για το θέμα. Οχι φανφάρες κλπ.

Ασε που με τις τιμές που θα έχει το πετρέλαιο φέτος, βλέπω πολυ τζόκινγκ μέσα στα σπίτια το χειμώνα.

Τελικά κάπου εκεί στα Ζαγόρια (ονοματα δεν λέμε…ακόμη) για  ενα-δύο ασθενοφόρα…κινδυνευουν να χαθούν κάτι ψιλοεκατομμύρια ευρώ….Και αυτοί οι οποίοι είχαν την ατυχία να εχουν εργατικό ατύχημα, μεταφέρονται λέει με καρότσες, μέχρι εκεί που φτάνουν τα ασθενοφόρα των Νοσοκομείων μας. Ανησυχία έχει προκληθει στους πολύ υψηλά ιστάμενους, γιατί οι κιμπαριές συνεχίζονται σε πολλά επίπεδα, και το πρότζεκτ δεν βγαίνει. Περισσότερα στα προσεχώς….

Τελευταίο. Και εδώ πάει το αστεράκι που ανέφερα πρίν. ΔΕΗ. Δείτε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό που καλείται να πληρώσει συμπολίτης μας εδω:

Ο άτυχος συμπολιτης μας ζεί σε ενοίκιο και επειδή έχει και μικρο παιδί πληρώνει και θέρμανση πετρέλαιο. Δεν θα πώ τίποτε άλλο γιατί βλέπω να σκάει μύτη το ΕΣΡ.