Νέο…μπέρδεμα ΕΟΔΥ για τα 4 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χτες στην Ήπειρο

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ó?????????????

Ο ΕΟΔΥ συνεχίζει την άκρως επικίνδυνη τακτική που εφαρμόζει το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ενημέρωση περί των νέων κρουσμάτων κορονοιου. Πιο συγκεκριμένα και ενω χθες ανακοίνωσε τρία κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και ένα κρούσμα στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων του εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που καλύπτουν όλη την περιοχή δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

Αυτό Κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι τα κρούσματα αυτά μπορεί να αφορούν άτομα των οποίων Η καταγωγή τους είναι από τα Ιωάννινα η τη Θεσπρωτία αλλά δεν διαμένουν μόνιμα εδώ.

Παράλληλα και δεν γνωρίζουμε αν για αυτό φταίει η αργία του Δεκαπενταύγουστου ή κάτι άλλο και η περιφέρεια Ηπείρου με την πολιτική προστασία οι οποίοι ανέλαβαν εκ νέου την ενημέρωση Όσον αφορά τα νεα κρουσματα κορονοιου για την Ήπειρο δεν έχουν ακόμη παρει θεση.
Αποτέλεσμα όλων αυτών ο καθένας να κάνει τις δικές του εικασίες χωρίς επίσημη ενημέρωση με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα συνέλθουν Επιτέλους οι πολιτικοί προϊστάμενοι του ΕΟΔΥ και από σας αποφασίζουν ότι πρέπει να γίνει σωστά η δουλειά όσο ακόμη είναι καιρός.
Και τι μπορεί και πολύ σωστά να ζητάνε από όλο τον κόσμο να είναι τυπικός και να εφαρμόζει τα μέτρα τα οποία θεσπίστηκαν αλλά τουλάχιστον είναι συμβατική υποχρέωση τους Η άμεση και σωστή ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.