Οι προβλέψεις για Περιφέρεια και Δήμους-Ποιοί πάνε δεύτερο γύρο

Είμαστε πια σχεδόν 24 ώρες πρίν απο τις εκλογές. Απο Δευτέρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, εκτός απο αυτούς οι οποίοι θα πάνε στο β γύρο οπου θα έχουν μια βδομάδα ακόμη τρέξιμο και όχι μόνο.

Ο γκουρού λοιπόν θα σας δώσει τις προβλέψεις του για Περιφέρεια και για άλλους Δήμους στην Ήπειρο μήπως και κανείς επωφεληθεί και βγάλει κανα σπασμένο.Αν και απο το πρωί έχει πέσει φράγκο στο στοίχημα στην Υποψηφιότητα Καχριμάνη. Τόσο που αν συνεχίσει έτσι μέσα στη μέρα θα…το κλειδώσουν. Ρεύμα ή κινήσεις απελπισίας;; Αύριο θα ξέρουμε..

Λοιπόν επιγραμματικά γιατί η μέρα είναι δύσκολη.

Περιφέρεια

Το δίδυμο του β γύρου θα είναι Καχριμάνης-Ριζόπουλος.Φαίνεται οτι η αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα επηρρεάσει τον Ζάψα. Αν ο Καχριμάνης φτάσει πάνω απο 40% στον πρώτο γύρο, ενισχύει τις πιθανότητες του για επανεκλογή. Αν όχι, τοτε βλέπω να σκάει μπόμπα.Τί εννοώ; Το προφανές. Ριζόπουλος. Μην ξεχνάτε οτι τη δεύτερη Κυριακή οι όποιες υποχρεώσεις (αν και χθες μιλήσαμε γιαυτες) τελειώνουν και αρχίζει το σόου. Γεγονός οτι διαφαίνονται σοβαρές πιθανότητες συσπείρωσης απέναντι στον νυν περιφερειάρχη, ο οποίος δεν έχει να ελπίζει σε συμμαχίες και βοήθειες όπως άλλοτε.Τρίτος θα βγέι ο Δήμητρίου και στη συνέχεια οι υπόλοιποι υποψήφιοι.Τα υπόλοιπα απο βδομάδα.

Δήμος Αρταίων

Τσιρογιάννης-Παπαλέξης τα φαβορί για το β γύρο. Οι συμμαχίες θα δείξουν ποιός θα περάσει το κατώφλι του Δήμου απο τις 2 Ιουνίου και μετά.

Δήμος Πρέβεζας

Μπαΐλης-Γεωργάκος και Νίτσας θα παλέψουν για την είσοδο στον δεύτερο γύρο. Θεωρώ οτι προβάδισμα έχει ο νύν Δήμαρχος και μπορεί να κάνει την έκπληξη ο Γεωργάκος. Απο κει και πέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες ημέρες, καθώς όσοι μείνουν εκτός θα έχουν ισχυρά χαρτιά στις διαπραγματεύσεις τους.

Δήμος Ηγουμενίτσας

Λώλος, Δημητρίου και Γόγολος θα παλέψουν για μια θέση στον ήλιο του β γύρου.

Ελαφρύ προβάδισμα ο νύν Δήμαρχος και προσωπικά βλέπω πολύ οριακά τον Δημητρίου στο β γύρο.

Δήμος Ζίτσας

Πλιάκος και Γαρδίκος είναι βέβαιοι στο δεύτερο γύρο.Εδώ αφήνω και μια πιθανότητα να έχουμε νικητή και απο τον πρώτο γύρο αν συνεχιστούν οι αποχωρήσεις στις άλλες παρατάξεις…

Δήμος Μετσόβου

Τζαφέας, Μπιτούνης και Βασιλείου θα δώσουν μεγάλη μάχη για το δεύτερο γύρο.Εδω βλέπω την ανατροπή καθώς ο Βασιλείου έχει το προβάδισμα και αναμένει τον αντίπαλό του.

Δήμος Ζαγορίου

Σπύρου και Σουκουβέλος τα γκράντε φαβορί για το β γύρο, με τον Τσουμάνη να έχει λίγες έστω ελπίδες να μπεί σφήνα.

Δήμος Πωγωνίου

Καψάλης και Ντότης βαδίζουν σταθερά για το β γύρο.Εδώ μπορεί ο Κ. Καψάλης να είναι και ο τελικός νικητής απο την πρώτη Κυριακή.

Δήμος Σουλίου

Γώγος και Κάτσιος τα φαβορί για το δεύτερο γύρο.Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ποσοστό που θα πάρει ο Κουτσής του ΚΚΕ για τη συνέχεια.

Δήμος Δωδώνης

Κατσανάκης-Ντακαλέτσης πάνε για αναμέτρηση στον δεύτερο γύρο.Κομβικό σημείο το ποσοστό του υποψήφιου του ΚΚΕ Τόκα. Σε περίπτωση που είναι κάτω απο 5%, είναι πιθανόν να υπάρξει ανατροπή και νίκη του Κ. Κατσανάκη απο την πρώτη Κυριακή.

Δήμος Πάργας

Νάστας-Κατσούκης πάνε για το δεύτερο γύρο, όπου καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι συμμαχίες για τον τελικό νικητή.

Δήμος Ζηρού Καλαντζής-Γιολδάσης τα φαβορί για τον β γύρο, χωρίς πιθανότητες να μπεί σφήνα κάποιος άλλος διεκδικητής.

Ταδε έφη γκουρού για τις προβλέψεις του πρώτου γύρου των εκλογών.Θα δούμε τη Δευτέρα τι ψάρια θα πιάσουμε…

Και κανα δυο ωραία.

Ψηφοδέλτια με 50αρικα άρχισαν να ξεπροβάλλουν σε διάφορες περιοχές απο χτές.Θα μου πείτε δεν είναι νέο το φαινόμενο.Αν πέσει στα χέρια σας καποιο απο αυτά,κρατήστε το περιεχόμενο και…. πιείτε μπύρες στην υγεία του κορόιδου που νόμισε οτι μπορεί να εξαγοράσει εν έτει 2019 ψήφους…Και φυσικα μετα….ΜΑΥΡΟ!!!!

Η εκλογική ανεπάρκεια και διαφαινόμενη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο σε όλα τα επίπεδα θα φέρει εξελίξεις απο Δευτέρα. Και μπορεί το κυβερνών κόμμα να διαφημίζεται σε …μπλόγκ με 100.000 μούφες likes στο fb και φυσικά εκτός μητρώου Παππά, αλλά δεν θα πιάσει τόπο.Και όχι μονο αυτό.Σας βλέπουμε. Απο Δευτέρα θα πούμε και τα υπόλοιπα.

Καλό βόλι!!!!