Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του «Η γυναίκα μου τρελάθηκε» απo τη Θεατρική Ομάδα Μελιγγών

Πλήθος θεατών απόλαυσαν το βράδυ της Τετάρτης το θεατρικό έργο των Βασιλειάδη – Τσιφόρου «Η γυναίκα μου τρελάθηκε», απ’ τη Θεατρική Ομάδα Μελιγγών.

Η αμφιθεατρική πλατεία των Μελιγγών γέμισε από κατοίκους και φίλους του χωριού, που παρακολούθησαν την παράσταση, όπου η Άννα (Αθηνά Μάντη) και ο Μάνος (Βασίλης Θανάσης) είναι παντρεμένοι εδώ και είκοσι χρόνια. Ο Μάνος αγαπάει τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξεσκάει κάπου – κάπου στα καμπαρέ, παρέα με τον φίλο του Τέλη (Βασίλη Μπακόλα) και τη χαριτωμένη χορεύτρια Μπίλλυ (Ναταλία Βώττη), πελάτισσα του φίλου του Γιώργου (Χρήστου Στέφου) που είναι γιατρός. Ο τελευταίος, αγαπάει μεν τη γυναίκα του Γιούλη (Βάσω Θανάση), αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να γλυκοκοιτάζει τη Μπίλλυ. Κάποια μέρα όμως η Άννα επαναστατεί και παριστάνοντας την τρελή κατορθώνει να τρομάξει για τα καλά τους δύο γυναικοθήρες κι έτσι να τους συνετίσει! Συμμετείχαν επίσης, η ξαδέρφη της Άννας, Όλγα (Αντωνία Μαλλίδου) και ο άντρας της Γιάννης (Θεόδωρος Βώττης), ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η υπηρέτρια Βάσω (Ντίνα Βραζέλη), η οποία συμμάχησε με την κυρία της, εναντίον του άπιστου συζύγου.

Υποστηρικτικό ρόλο στην παράσταση είχαν ο Πάνος Ντάφλος και η Αγνή Τσίρκα (σκηνοθεσία), και ο Χαράλαμπος Μάντης (σκηνικά).

 

 

Το παρατεταμένο – ζεστό χειροκρότημα και η ευχάριστη διάθεση όλων στο τέλος της παράστασης, αποδεικνύουν ότι η προσπάθεια της Θεατρικής Ομάδας Μελιγγών ήταν επιτυχημένη! Η αγάπη τους για το θέατρο και η δουλειά που κάνουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια (με ξεχωριστή παράσταση κάθε χρόνο) επιβραβεύτηκε απ’ τους θεατές με τον καλύτερο τρόπο.

 

* Η Θεατρική Ομάδα Μελιγγών, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης, θα παρουσιάσει το «Η γυναίκα μου τρελάθηκε» στη Δωδωνούπολη (27 Ιουλίου) και στα Πλατάνια (Τσερίτσανα) το Σάββατο, 5 Αυγούστου (9.15 μ.μ.).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.