«Πνίγεται» η Μαγνησία: Ενας νεκρός -Εγκλωβίστηκαν 110 άτομα στον Αγιο Ιωάννη Πηλίου

Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά ολόκληρη τη χώρα έχοντας δημιουργήσει έντονα προβλήματα, με τα σημαντικότερα να εντοπίζονται στη Μαγνησία και συγκεκριμένα στο Πήλιο και στον Βόλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Meteo, περίπου 110 κάτοικοι και τουρίστες στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου παραμένουν εγκλωβισμένοι, μαζί και τα οχήματά τους.

Την ίδια ώρα, στην Πάλτση Αργαλαστή του Πηλίου έχει στηθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένου ζευγαριού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, το μέρος έχει αποκλειστεί και εξετάζεται η χρήση εναέριου μέσου για τον απεγκλωβισμό τους.

 

ΕΛΛΑΔΑ  05/09/2023  11:02
Βαρύ χτύπημα της κακοκαιρίας στον Βόλο: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία, ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος
ΕΛΛΑΔΑ  05/09/2023  11:45
Απίστευτο βίντεο από τον Βόλο: Ξεχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας, η στιγμή που πλημμυρίζουν οι γύρω δρόμοι
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, απαγόρευση κυκλοφορίας, εκτός από τη μητροπολιτική περιοχή του Βόλου, επιβάλλεται από τις 11:20 και σε όλη την περιοχή του Πηλίου και στην ορεινή Μαγνησία γενικότερα, λόγω της επιδείνωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία «Daniel»
Ένας άνδρας, κατά πληροφορίες κτηνοτρόφος, έχασε τη ζωή του όταν υποχώρησε από το βάρος του νερού τοίχος του σπιτιού του, ενώ ένας ακόμη άνδρας, 42 ετών, αγνοείται, καθώς κατά πληροφορίες παρασύρθηκε το αυτοκίνητό του από ρέμα.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/pilio-egklobistikan-110-katoikoi-kai-toyristes”>«Πνίγεται» η Μαγνησία: Ενας νεκρός -Εγκλωβίστηκαν 110 άτομα στον Αγιο Ιωάννη Πηλίου -Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας – iefimerida.gr</a></p>