Πρέβεζα: 17 ιδέες για υποψήφιους Δημάρχους και Συμβούλους-Του Δρ. Χαρ. Γκούβα

Αγαπητοί υποψήφιοι Δήμαρχοι,

 

Είμαι ο Δρ. Χαράλαμπος Γκούβας, ιατρός Ορθοπεδικός, 30 χρόνια στήν Πρέβεζα, και ιδρυτής του Ιστορικού Μουσείου ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, όπου φυλάσσονται μεταξύ άλλων 22.000 εκθεμάτων ιστορικά έγγραφα του Χαλασμού της Πρέβεζας, το ασημένιο μελανοδοχείο υπογραφής παράδοσης της Πρέβεζας από τους Τούρκους, το σπαθί του Μάρκου Μπότσαρη, τα ξιφίδια του Αλή Πασά, το μπαγλαμαδάκι του Βασίλη Τσιτσάνη, η θωρακισμένη τηλεόραση του Ανδρέα Παπανδρέου, το πρώτο κλαρίνο του Τάσου Χαλκιά, δύο στολές αστροναυτών, κράνη Γερμανών και Βρετανών που σκοτώθηκαν στήν Πρέβεζα, κλπ. Η συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων και των Δημοτικών συμβούλων της Πρέβεζας, και των Αντιπεριφερειαρχών, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟ. Το θλιβερό είναι ότι ΔΕΝ κάνουν τιποτα γιά να προωθήσουν ΕΣΤΩ τα παιδιά και τα εγγόνια τους από τα σχολεία, για να το δούν και να πάρουν μιά ιδέα της Ιστορίας της Ηπείρου. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ και αποτελεί δείκτη ΠΑΡΑΚΜΗΣ!!! Ζούμε σε μιά πόλη που σέρνονται συνταξιούχοι αναμένοντες τον Χάρο, νέοι αποχαυνώνονται με το δάκτυλο πάνω σε i-phone χωρίς να συνομιλούν, και μηχανάκια ντελίβερυ να πετάνε σαν πύραυλοι!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

 

Εκπροσωπώ όχι μόνο τον εαυτό μου, αλλά και μιά ομάδα πολιτών που επιθυμούν ανωνυμία. Αποφασίσαμε να μήν κατέβουμε στίς Δημοτικές  και Περιφερειακές εκλογές, κυρίως γιά λόγους ηλικίας. Εκτιμούμε ότι πρέπει να πολιτευτούν ΝΕΑ άτομα 25-50 ετών το πολύ. Σε αυτούς ανήκει το μέλλον. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η ομάδα που με πλαισιώνει, έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας, με τό ότι παρόλο που ΠΟΤΕ δεν διατελέσαμε Δήμαρχοι ή Δημοτικοί Σύμβουλοι ήδη προσφέραμε πολλά στήν Πόλη αλλά και στό ΝΟΜΟ γενικότερα. Κάποιοι έγιναν πλουσιότεροι και διασημότεροι πάνω στή δράση μας…..Αλλά δεν είναι του παρόντος.

 

Μπορεί λοιπόν να μήν κατεβαίνουμε ως υποψήφιοι στις παρούσες Εκλογές, αλλά έχουμε άποψη και ΙΔΕΕΣ. Κατασταλαγμένες από χρόνια. Που άν υλοποιούνταν, η πόλη θα πετούσε στα ύψη. Σας κοινοποιούμε λοιπόν 17 ιδέες μας υπό μορφή φωτογραφιών, και σας καλούμε να τίς μελετήσετε και να μας ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ, ποιές από αυτές υιοθετείτε στο πρόγραμμά σας, και ποιές ΟΧΙ. Η απάντησή σας ή Η ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ θα δημοσιευθεί στον Τύπο και σε 5.000 άτομα στο διαδίκτυο, στα πλαίσια της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας της Ενημέρωσης.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς