Προβλέψεις και καυτός σχολιασμός για τις εκλογές στην Ήπειρο

Διανύουμε ίσως την πιο βαρετή προεκλογική περίοδο των τελευταίων ετών. Ο Τσίπρας φαίνεται οτι αιφνιδίασε άπαντες με την προκύρηξη των εκλογών το βράδυ της 2ας Ιουνίου και μετά απο την πολύ βαριά ήττα που γνώρισε σε Δήμους και περιφέρειες Πανελλαδικά απο τη ΝΔ.

Το λέω αυτό γιατί βλέπουμε τους υποψηφίους όλων των κομμάτων σε πολύ χαλαρές βόλτες δεξιά και αριστερά, σωρίς φυσικά κανένα νόημα στις κουβέντες που ανταλλάσσουν και στις ανακοινώσεις που κάνουν προς τα ΜΜΕ.Οι νεότεροι σε ηλικία φαίνεται οτι κάνουν τη διαφορά σε αυτό, αν και αμφιβάλλω πολύ κατα πόσο θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τους δεινόσαυρους των ψηφοδελτίων.Με 18 μέρες που είχαν μπροστά τους φαίνεται κάπως….δύσκολο.

Πάμε να δουμε τα φαβορί και τις προβλέψεις:

Η ΝΔ θα βγάλει λογικά 3 ακόμη και 4 έδρες. Τασιούλας και Καλογιάννης τα φαβορί, αν και χωρίς κανέναν πια λόγο, και όλοι οι υπόλοιποι τρέχουν για μια η δύο θέσεις.Αν είναι μία,ο “φυτευτός” Αμυράς έχει ένα προβάδισμα και ακολουθεί κατα πόδας ο Δαρδαμάνης.

Αν είναι δύο, ίσως και μια γυναίκα κάνει την έκπληξη…

ΣΥΡΙΖΑ: Εδώ ισχύει το…της π@τάνας γίνεται. Βλέπετε μέχρι σήμερα οι 4 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος παρακαλώ είχαν καλομάθει.Τώρα όμως σφίξαν τα… γάλατα και αντιλαμβάνονται οτι η…παρέα τους θα μικρύνει.Λόγικά δεν θα είναι καν παρέα, αφου με μια έδρα, δεν το λές και….παρέα.Αν συμβεί αυτό, ο Μαντάς (και αυτός χωρις κανέναν λόγο) θα έχει το προβάδισμα. Αν τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και οι οι έδρες γίνουν 2, τότε ο Γ. Στέφος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Οι υπόλοιποι, απλά για να συμπληρωθεί το χαρτί.

ΚΙΝΑΛ: Εδω είχαμε πολιτική νεκρανάσταση του Κασσή, ο οποίος…μυρίστηκε….αιμα (έδρα) και μπήκε σφήνα.Επίσης παιζει και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία εμφανίστηκε μόλις …σήμερα στα Γιάννενα, μαζί με τις γιγαντοαφίσες της που γέμισαν το Λεκανοπέδιο απ άκρη σε άκρη, όπου γελάει ο κόσμος με τη φωτογράφηση που πρέπει να έγινε το 90. Η πιο αξιόλογη υποψηφιότητα είναι εκείνη του Κώστα Γάτσιου by far, και ώς ενα σημείο και του mr Μανταλόβα.Εαν απο σπόντα πάρει μια έδρα το ΚΙΝΑΛ, εδω θα γίνει σφαγή. Φαβορί ξεκάθαρο δε βλέπω. Ο κόσμος βαρέθηκε τα πολιτικά ζόμπι, όποτε όλα ανοιχτά.

Τα υπόλοιπα κόμματα θα το παλέψουν και ισως το ΚΚΕ με την καλή του παρουσία αυτό το διάστημα, μπεί σφήνα στους δυο μεγάλους και κάνει την έκπληξη.

ΑΡΤΑ: Γεροβασίλη απο ΣΥΡΙΖΑ και Γιαννούλης απο ΝΔ.

Πρέβεζα: Γιαννάκης απο ΝΔ και αν  βγάλει έδρα ο ΣΫΡΙΖΑ ο Μπάρκας έχει αβαντάζ.

Θεσπρωτία: Γιόγιακας άνετα απο ΝΔ και λογικά Κάτσης απο ΣΥΡΙΖΑ.

Στα γενικά τώρα. Είναι σαφές οτι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα.Τώρα αν η διαφορά θα είναι αλα Dominos Pizza (ακόμα γελάμε με τη θεική διαφήμιση), η μικρότερη αυτό θα το κρίνει η αποχή. Το δίλημμα είναι Τσίπρας ή ΝΔ, όχι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ. Διότι ΣΥΡΙΖΑ απλα δεν υπάρχει. Η ανεπάρκεια και η πολιτική ασχετοσύνη για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση δεν έχουν προηγούμενο.Αν λοιπόν γινόταν κάποιο θαύμα την Κυριακή, ο Τσίπρας θα το πιστωνόταν 100%.Θαύματα τέτοια όμως μια φορά έγιναν το 2001 με τα γνωστά αποτελέσματα….

Κάτι τελευταίο που έχει να κάνει με τη διαφημιστική προβολή των υποψηφίων. Όταν κάποιος κατεβαίνει για βουλευτής, εξυπακούεται οτι το σπόρ είναι ακριβό.Άρα πρέπει να διαθέσει φράγκα. Κάποιοι νόμισαν οτι θα τη βγάλουν…στο τζάμπα, οποτε επέλεξαν fb κλπ, ενω κάποιοι άλλοι επέλεξαν ιστοσελίδες με πεντακοσιες εκατοντριανταπέντε χιλιάδες λαικ που λέει και η καραφλή οχιά και …πρωτιές που ανακοινώνουν με φωτοσοπιές μέσω της Αλέξως (Alexa για τους αδαείς.),έναντι φυσικά ευτελέστατων ποσών. Κομματικά δόθηκαν κάποιες διαφημίσεις σε ιστοσελίδες της Περιφέρειας αλλά χωρίς κανένα κριτήριο. Νίκο Παππά, ακόμα γελάνε με το μητρώο emedia που έφτιαξες, καθώς το καταστρατηγεί ακόμα και το κόμμα σου.

Φρόντισαν παράλληλα να διοχετεύουν τα δελτία τύπου τους ανεξαρτήτως σε όλους, καθώς ως γνωστόν αυτό είναι τζάμπα. Απο το epirusnow.gr πήραν ακριβώς αυτό που θα πάρουν  και την Κυριακή. Τότε ίσως έχουν χρόνο να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους περί μάρκετινγκ. Αν δεν μπορείτε κύριοι, ασχοληθείτε με το κυνήγι. Θα σας βγεί πιο φθηνά!!!

Εμείς θα είμαστε και απο Δευτέρα έδω να στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα και να επιβραβεύουμε τα σωστά και πανω απ’ όλα για να μαθαίνει όλος ο κόσμος την απλή αλήθεια.

Εσείς που θα είστε σπίτια σας, αναλογιστείτε ποιούς καταφέρατε να κοροιδέψετε και απο ποιούς πήρατε τα πελέ σας, που λέμε και εδω στα Γιάννενα. Γιατί με τέτοιες  συμπεριφορές, σίγουρα θα τα ξαναπούμε, εαν αποφασίσετε να επιλέξετε ξανά την πολιτική και όχι το κυνήγι ή το πλέξιμο, που ίσως σας ταίριαζει και καλύτερα.

Και για εκείνους που απειλούν και που έδειξαν την εμπάθεια τους αυτή την περίοδο αφιερώνω κομμάτι ποιήματος μεγάλου ποιητή που ακούστηκε στη θεική εκπομπή fight club.

” Γλυκά μπριζάρει τα πελέ ο μπάτης του aircondition”.

Οπότε σας περιμένουμε απο Δευτέρα να μας….μπριζάρετε…

Καλό βόλι