Προοδευτική Περάματος : Ο άθλος και οι ελπίδες για καθιέρωση

Σήμερα η ιστορική πρεμιέρα της Προοδευτικής Περάματος στην Α’ Εθνική Γυναικών, και σήμερα έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας.

Στο Hall of Brands, που αποτελεί και τον χορηγό του αθλητικού υλικού, έγιναν τα εξωαγωνιστικά αποκαλυπτήρια της ομάδας.
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα αλλά και το ρόστερ της Προοδευτικής της Α’ Εθνικής.
Στο πάνελ της παρουσίασης, ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Παύλου έκανε λόγο για άθλο που υπάρχει ομάδα γυναικών των Ιωαννίνων στην μεγάλη κατηγορία.
Ευχαρίστησε τον κ. Νίκο Σιόντη και το Hall of Brands, τον Δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα και τους αντιδημάρχους κ.κ. Γιωτίτσα και Μανταλόβα.
proodeytiki peramatosΕπίσης ευχαρίστησε τον κ. Κώστα Δοβανά για την παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου Epirus για τους αγώνες της ομάδας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το γεγονός ότι η φυσική έδρα της ομάδας δεν έχει άδεια για διεξαγωγή αγώνων αφού δεν πληροί τις προϋποθέσεις, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος κάνει προσπάθειες να λυθεί το πρόβλημα και η ομάδα να μπορεί να χρησιμοποιεί το “Γεώργιος Πρίσκας”. Ευχαριστείες και στους υπόλοιπους χορηγούς και ανθρώπους που προσφέρουν βοήθεια στην ομάδα.
Χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Κωτσόβολος, και ο προπονητής κ. Βασίλης Καλτσής, όπου τόνισαν ότι ο στόχος είναι η παραμονή, ενώ απεύθυναν κάλεσμα στους φιλάθλους για στήριξη της ομάδας.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η νέα μεταγραφή της ομάδας, η Άννα Σιούλα η οποία είχε ξεκινήσει από την γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής, πριν μετακομίσει οικογενειακώς στην Κω όπου εκεί συνέχισε το ποδόσφαιρο.

sportsioannina.gr