Π. Κολόκας: Όλοι μαζί για να γίνουν τα Γιάννενα μία Όμορφη Πόλη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κου Κολόκα:
Φίλες και φίλοι, αγαπητοί δημότες,
Δίπλα στο ισχυρότερο τοπόσημο των Ιωαννίνων, τη λίμνη Παμβώτιδα, ανακοινώσαμε την ίδρυση της δημοτικής μας παράταξης, «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη». Της παράταξης που φιλοδοξούμε και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι αυτό θα γίνει κιόλας, να διαχειριστεί τις τύχες της πόλης μας, τις τύχες του Δήμου Ιωαννιτών για τα επόμενα χρόνια και όχι μόνο για την επόμενη δημοτική θητεία.
Τα “γυάλινα και μαλαματένια Γιάννενα” του Μιχάλη Γκανά, δεν είναι μία ποιητική, φαντασιακή αναφορά. Είναι η πραγματικότητα της πόλης που ζούμε που καθρεφτίζεται στα νερά της λίμνης και γύρω από το Νησί της.
Ηγούμαστε μιας συντονισμένης προσπάθειας επανεκκίνησης της πόλης μας μετατρέποντας την, σε μια δημιουργική πόλη.
Με σκέψεις και στρατηγικές που υπερβαίνουν τα στερεότυπα και που προσφέρουν τις συνθήκες και τους όρους για προβληματισμό, σχεδίαση και δράση, με φαντασία. Μια πόλη που μπορεί να περιλαμβάνει κοινωνική, οικολογική, πολιτιστική και πολιτική δημιουργικότητα. Οραματιζόμαστε μια πόλη που θα παράγει τον πολιτισμό της καθημερινότητας, όπου ο δημόσιος τομέας να είναι πιο επιχειρηματικός και ο ιδιωτικός να αποκτήσει πιο κοινωνικό χαρακτήρα.
Δίνουμε τη μάχη ώστε να αποτελέσουμε την ισχυρή ηγεσία που μπορεί να στηριχθεί η στρατηγική μιας πόλης ώστε να αποκτήσει πλέον ο Δήμος μας, δημιουργικό χαρακτήρα.
Με αυτά τα λίγα λόγια σας καλώ να συμπορευτούμε όλοι μαζί για να γίνουν τα Γιάννενα μία πραγματικά Όμορφη Πόλη.
Με τιμή,
Παντελής Κολόκας
Υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων