Σίδερη Φιλιατών: Και ελικόπτερο στην αναζήτηση του 35χρονου

Στο κόκκινο η αγωνία, κανένα ίχνος του μέχρι τώρα

Ενα ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, το οποίο και επιχειρεί σε εξαιρετικά δύσβατες περιοχές,συνδράμει στις προσπάθειες που κάνουν ήδη Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον εντοπισμό του 35χρονου Ηλία Ντρίκου, που αγνοείται απο την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τους συγγενείς τους, ο 35χρονος κτηνοτρόφος συνομίλησε στις 11.30 το πρωί της Κυριακής με τη σύζυγό του που τον ενημέρωσε ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του. Ο Ηλίας της είπε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε να γυρίσει στο σπίτι.

Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι συγγενείς του με τον Ηλία Ντρίκο. Έκτοτε τα ίχνη του χάνονται και το θρίλερ κορυφώνεται…

Δεν προέκυψε ουτε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να ρίξει φως στην περίεργη αυτή υπόθεση, καθώς ο 35χρονος προκύπτει οτι ήταν αγαπητό άτομο, χαμηλών τόνων, με προσήλωση στη δουλειά του και χωρίς αντιπαραθέσεις.

Απο χθές έχει ενεργοποιηθεί το silver alert και η οικογένεια του Ηλία καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε που  μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες, να έρθει σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές.