Σοκ στη Γλυφάδα: Τρεις νεκροί εργαζόμενοι από την εισβολή ενόπλου στα γραφεία Ναυτιλιακής

Σοκ στη Γλυφάδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο περιστατικό πυροβολισμών σε ναυτιλιακή έχασαν τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι της εταιρείας ενώ και ο δράστης αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αδιανόητο θρίλερ ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το πρωί, όταν ο δράστης, κατά πληροφορίες 70 ετών, πρώην εργαζόμενος που απολύθηκε από την εταιρεία, εισέβαλε στο κτίριο και άρχισε να πυροβολεί.

ADVERTISEMENT

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, με δύο όπλα, κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα κενό ασφαλείας στο κτίριο, να διαφύγει του ελέγχου και να εισέλθει σε αυτό από το γκαράζ των γραφείων. Ανέβηκε στον ημιόρωφο και μετά στους υπόλοιπους ορόφους και λέγοντας ότι ήρθε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση άρχισε να πυροβολεί κατά πρώην συναδέλφων του.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/thriler-sti-glyfada-aytoktonise-o-drastis-poy-eisebale-se-naytiliaki?utm_source=iefimerida.gr&utm_medium=os&utm_campaign=os_notification_2019″>Σοκ στη Γλυφάδα: Τρεις νεκροί εργαζόμενοι από την εισβολή ενόπλου στα γραφεία Ναυτιλιακής, αυτοκτόνησε ο δράστης – iefimerida.gr</a></p>