Σπ. Βασιλείου: Υπό κατάρρευση ο Δήμος Μετσόβου

Πριν από τέσσερις μήνες (μετά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές) και πριν ακόμα αναλάβουμε τα καθήκοντά μας ως παράταξη μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου, πληροφορηθήκαμε για προβλήματα σε διάφορες δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μετσόβου. Άμεσα υποβάλαμε αίτημα (3-7-19/4303) στον Δήμαρχο Μετσόβου κύριο Τζαφέα για χορήγηση των απολογισμών των τελευταίων ετών της εν λόγω Κοινωφελούς έτσι ώστε να μπορούμε να πάρουμε θέση σε αυτό το μείζον πρόβλημα της περιοχής και να βοηθήσουμε στην επίλυση τυχόν προβλημάτων βιωσιμότητας τόσο των δομών όσο και της Κοινωφελούς. Μετά από μήνες καμία απάντηση και κανένα στοιχείο δεν μας δόθηκε από τον Δήμαρχο Μετσόβου και στις 12/09/2019 υποβλήθηκε εκ νέου αίτημα (12-9-19/5767) προς τον Δήμαρχο κύριο Τζαφέα χωρίς καμία ανταπόκριση και πάλι.
Τις τελευταίες μέρες δυστυχώς, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και εργαζόμενοι μας πληροφορούν ότι δυσκολεύονται ακόμη και για τα βασικά των παιδιών στις δομές όπως η σίτιση! Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά και σίγουρα με πολλές προεκτάσεις τόσο ως προς το γιατί ο Δήμαρχος αποφεύγει να μας δώσει στοιχεία όσο και ως προς το γιατί ένας Δήμος που παραλίγο προεκλογικά να πάρει το ¨Νόμπελ Οικονομίας¨ (βλέπε Capital.gr) μετεκλογικά βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους δημότες του Δήμου μας θα απαντηθούν άμεσα και επίσης σίγουρο είναι ότι εγωισμοί δεν χωρούν… ο Δήμος χρειάζεται επειγόντως βοήθεια και όσο ο Δήμαρχος αρνείται να το καταλάβει τόσο η κατάσταση θα χειροτερεύει…

Δυστυχώς, φοβόμαστε ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες για τους κατοίκους του Δήμου, μακάρι να κάνουμε λάθος…!