Στηρίζουμε το έργο του Συλλόγου πρόληψης και συμπαράστασης ανηλίκων θυμάτων τροχαίων

Στηρίζουμε ανήλικα παιδιά (έως 18 ετών), με αναλώσιμα είδη, φάρμακα, ιατρική περίθαλψη, λογοθεραπεία , κινησιοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, νομική υποστήριξη, ηθική συμπαράσταση, ψυχολογική υποστήριξη, κ.λ.π.

Γίνεται κατανοητό πιστεύουμε, πως οι δυσκολίες είναι πολλές και ποικίλες και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από τα μέλη του Συλλόγου η υλοποίηση των στόχων αυτών.

Τονίζουμε εδώ, πως ο Σύλλογός μας, στηρίζει όλους τους νομούς και περιοχές της χώρας μας το ίδιο, τα μέλη μας εργάζονται εθελοντικά και δίνουν μεγάλο αγώνα έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα, είτε οικονομικά είτε ηθικά να προσφέρουμε τη βοήθειά μας όπου χρειάζεται και ειδικότερα στα παιδιά, τα οποία είναι η πιο ευπαθής ομάδα, μα και το μέλλον της χώρας μας!

Γι’ αυτούς τους λόγους , ζητάμε και τη δική σας συνεργασία, έτσι ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα όλη αυτή η προσπάθεια και να είστε ενήμεροι, όταν γίνεται και στη δική σας περιοχή η ενημέρωση του κοινού στο έργο του  Συλλόγου.

Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στο έργο μας, με τη συλλογή πλαστικών πωμάτων-καπακιών και την προσφορά τους στο Σύλλογό μας, με σκοπό την αγορά και την διάθεση αναπηρικών αμαξιδίων, τα οποία τα διαθέτουμε δωρεάν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν άμεση ανάγκη, με προτεραιότητα στα παιδιά και κατόπιν με σειρά προτεραιότητας σε ενηλίκους. (Σας στέλνουμε αφίσες που μπορείτε να αναρτήσετε στην περιοχή σας).

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να σας δώσουν τα μέλη μας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 5200 583 η 2310232955.

Επισκεφθείτε και την σελίδα μας στο διαδίκτυο, εκεί θα δείτε εκτενέστερα το έργο του Συλλόγου μας: www.atiximata.gr (Δραστηριότητες και Υπηρεσίες—Προφίλ ).

Μπορούμε όλοι να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε όποιον χρειάζεται τη βοήθειά μας

Ελπίζουμε και στη δική σας στήριξη και συνεργασία στο δύσκολο αυτό έργο και είμαστε στη διάθεσή σας για την όποια βοήθεια χρειαστείτε στην περιοχή την οποία ασκείτε τα καθήκοντά σας .

 

 

 

Στοιχεία Πιστοποιήσεως Συλλόγου:
Α.Φ.Μ.:099266257, Δ.Ο.Υ.: Α’ ΑΘΗΝΩΝ
Αρ. Αποφάσεως Πρωτοδικείου Αθηνών: 2739/1998
Εθνικό και Νομαρχιακό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα: 09110ΣΥΕ11098Ο82Ν-0660
Ειδικό Μητρώο Εθελοντών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων: 09110ΣΥΕ11098Ο82Ν-0587