Τη Δευτέρα η κεντρική προεκλογική ομιλία του Σπύρου βασιλείου στο Μέτσοβο

Στην τελική ευθεία του καθαρού προεκλογικού της αγώνα, μπαίνει η παράταξη «Δύναμις Δημοτών», και ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Μετσόβου, Σπύρος Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, της μοναδικής πραγματικά νέας παράταξης, με επιχειρήματα και κυρίως με την παρουσίαση όλων των θέσεων του προγράμματος της «Δύναμις Δημοτών», το οποίο είναι άμεσα υλοποιήσιμο, συνομιλούν καθημερινά με τους δημότες του δήμου Μετσόβου, σε κάθε χωριό, και παράλληλα καταγράφουν και όλα τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι κοινότητες.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης όλων των δημοτών του Μετσόβου, για τις θέσεις της παράταξης, αλλά και για τον αγώνα της «Δύναμις Δημοτών» και του υποψηφίου Δημάρχου, Σπύρου Βασιλείου, για ένα καλύτερο μέλλον των κατοίκων και των παιδιών τους, που μεγαλώνουν στο Δήμο Μετσόβου, ο κ. Βασιλείου, απευθύνει ανοικτό κάλεσμα προς όλους, για να παρακολουθήσουν την κεντρική προεκλογική ομιλία της παράταξης.

Η κεντρική προεκλογική ομιλία, θα γίνει τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία του Μετσόβου. «Να είστε όλοι εκεί! Για το μέλλον των παιδιών μας, για την ανάπτυξη του Μετσόβου, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Για έναν Δήμο Μετσόβου με όραμα και σχέδιο για την επόμενη ημέρα, για το αύριο», αναφέρει σε δήλωση – κάλεσμα, ο κ. Βασιλείου.