Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Δήμο Κόνιτσας

ο Δήμος Κόνιτσας υποδέχτηκε την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου με μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία Κόνιτσας.

Με τη συμμετοχή πολλών συνδημοτών και επισκεπτών φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τον Δήμαρχο Νικόλαο Εξάρχου, παρουσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ανδρέα Παπασπύρου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων. Τα μικρά παιδιά με ενθουσιασμό μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση, ενώ απολαύσαμε όλοι ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Κόνιτσας «Ελευθέριος Χ. Παγγές», τη Νεανική και Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Κόνιτσας.

Παράλληλα, οι μαθητές των σχολείων μας και Σύλλογοι της Κόνιτσας πραγματοποίησαν εορταστικό Bazaar στον χώρο της πλατείας, το οποίο θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Την Τετάρτη 20/12/2023 και ώρα 18:00 το Οικοτροφείο «Νόστος» της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π. καλεί μικρούς και μεγάλους να φωτίσουμε όλοι μαζί τον ουρανό με ιπτάμενα φαναράκια εν όψει των Χριστουγέννων και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.