Φύση,δράση και περιπέτεια στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου

Το Πάρκο Φρόντζου αποκτά και πάλι πνοή, όπως ήταν το όραμα του αείμνηστου Κ.Φρόντζου ένα ψυχαγωγικό κέντρο για την πόλη του !!!
Ο παλιός ζωολογικός κήπος μετά από 38 χρόνια εγκατάλειψης του και πιο συγκεκριμένα το 2018 απέκτησε και πάλι ζωή. Μια εταιρία που δραστηριοποιείται σε διοργάνωση εκδηλώσεων ξεκίνησε την ανακατασκευή του. Για να τελειοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα χρειάζεται πολύ δουλειά, χρόνο, πίστη και συνεχείς προσπάθειες και προσθήκες.
Έτσι τον χειμώνα της ίδιας χρονιάς στο Ψυχαγωγικό Πάρκο, φιλοξενήθηκε το 1ο Χριστουγεννιάτικο χωριό <<Το χωριό του Αϊ Βασίλη>> με τεράστια απήχηση, πέρα από αυτό που φανταζόταν οι διοργανωτές. Στόχος είναι η συνεχείς βελτίωση μέσα από τις παρατηρήσεις των επισκεπτών. Έτσι με πολύ δουλειά, η οποία αφορά κατασκευές και προσθήκες, συνεχείς προσπάθειες, και κυρίως έμπνευση αλλά και όραμα να προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, το Πάρκο σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους φίλους με πολλές υπέροχες εξερευνήσεις και μοναδικές δραστηριότητες!
Σε αυτό το μαγικό μέρος, σε αυτό το εμπνευσμένο ψυχαγωγικό πάρκο υπάρχουν διάδρομοι σε όλη την έκταση του προσφέροντας στο κοινό προσβασιμότητα για Αμεα, ηλικιωμένους ή γονείς με παιδικά καροτσάκια. Το Πάρκο έχει εμπλουτιστεί με υπέροχα είδη ζώων που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους-κι όχι μόνο – όπως κατσικάκια Αργεντινής, παραδείσια πουλιά, ελβετικά κουνελάκια, τις μασκότ του πάρκου μας τα 2 σκυλάκια, Bella και Rockie, και φυσικά τον Ρουντολφ το ελαφάκι με όλη του την οικογένεια – μόνιμο πλέον κάτοικο του Πάρκου- αλλά και πολλά άλλα είδη ζώων που θα σας εκπλήξουν!
Σας περιμένουμε!
Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο email:[email protected]