Επίσκεψη Υφ. Παιδείας Μ. Τζούφη στην Κόνιτσα

Στην Κόνιτσα βρέθηκε  η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη στο πλαίσιο επίσκεψής της στην ευρύτερη περιοχή.

 

H κ. Τζούφη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής αλλά και επισκέπτες που επέλεξαν να βρεθούν στην όμορφη ακριτική κωμόπολη της Ηπείρου για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

Η  Υφυπουργός Παιδείας συνομίλησε επίσης με μαθητές του Λυκείου της Κόνιτσας για τα όνειρα, τα σχέδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες τους. Η κ. Τζούφη επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Κόνιτσας όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του Κέντρου εκφράζοντάς τους την αμέριστη στήριξη της πολιτείας στο δύσκολο καθημερινό τους έργο.

 

Τέλος, η κ. Τζούφη συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Σπανό και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόνιτσα και συζήτησαν τις εξελίξεις που διαμορφώθηκαν από την απόφαση κοινής καθόδου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, καθώς και για τον συντονισμό των κινήσεών τους για την συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου ευρύτερης αποδοχής και νίκης.