Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην «ουρά» της 1ης Ερασιτεχνικής ,εν όψει της 20ης αγωνιστικής

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην «ουρά» της Hall of Brands, εν όψει της 20ης αγωνιστικής.

Στην τελική ευθεία αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά το πρωτάθλημα της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας, Hall of Brands, με σημαντικές βαθμολογικά αναμετρήσεις να περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής, που ενδέχεται να ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα κυρίως προς τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με τέσσερα παιχνίδια. Αρχικά, στις 15:00, η δεύτερη στην κατάταξη Ανατολή θα φιλοξενηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο από την ομάδα της Μουσιωτίτσας, με τους «Ποντίους» να έχουν στόχο να παραμείνουν για άλλη μια αγωνιστική στο κυνήγι των Σερβιανών.
Στις 15:30, η προτελευταία Κρύα θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην Ελεούσα, που φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον αγώνα να διεξάγεται στο γήπεδο της πρώτης.
Την ίδια ώρα, η ουραγός ομάδα των Αμπελοκήπων θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή στην κατηγορία, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Λιμνοπούλας τη Θύελλα Ελεούσας.
Χουλιαράδες και Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά θα κοντραριστούν στο Ενωσιακό γήπεδο στις 17:15 σε ένα ενδιαφέρον και αμφίρροπο, από άποψη δυναμικής, παιχνίδι.
Την Κυριακή η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με άλλες τρεις αναμετρήσεις. Αρχικά η Κατσικά θα έχει δύσκολη έξοδο στις 15:30, στο γήπεδο του Νησιού, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς.
Ο πρωτοπόρος Θρίαμβος δοκιμάζεται την ίδια ώρα στην έδρα του Ροδοτοπίου, με τον Πασσαρώνα επίσης να «φλέγεται» για τη νίκη.
Τέλος, ντέρμπι ουραγών, με μοναδικό στόχο το «τρίποντο», με το οποίο ο νικητής θα κάνει ένα επιπλέον βήμα για την παραμονή του είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο, στις 17:15, ανάμεσα σε Μικρασιάτες και Πράμαντα.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης:
ΚΕΝΤ.ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ – Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ Σάββατο 10/02/18 15:00 ΠΑΝΟΣ Ι., ΚΑΡΑΛΗΣ Ε., ΑΝΤΩΝΙΟΥ Β.
Π.Α.Ο.ΚΡΥΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΚΡΥΑΣ Σάββατο 10/02/18 15:30 ΜΑΝΤΖΙΟΣ Γ., ΛΙΟΝΤΟΣ Κ., ΤΣΑΝΤΑΣ Δ.
Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΠΡΟΟΔ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ Σάββατο 10/02/18 15:30 ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Θ., ΑΓΟΡΑΣ Κ., ΓΚΕΛΗΣ Θ.
Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ – ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ Σάββατο 10/02/18 17:15 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β., ΚΟΤΤΟΡΟΣ Ε., ΜΠΑΔΗΜΑΣ Μ.
Π.Α.Σ.ΚΡΑΨΗΣ – Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 3-0 α.α.
Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΝΗΣΟΥ Κυριακή 11/02/18 15:30 ΜΠΟΣΙΑΣ Δ., ΘΑΝΑΣΙΑΣ Α., ΓΙΩΤΗΣ Κ.
ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ – ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ Κυριακή 11/02/18 15:30 ΝΕΟΣ Κ., ΚΟΛΛΙΑΣ Α., ΚΟΤΤΟΡΟΣ Ε.
Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – Α.Ε.ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ Κυριακή 11/02/18 17:15 ΜΑΝΤΖΙΟΣ Γ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ., ΤΙΚΑΣ Δ.

sportsioannina.gr

 

Ράνια Κρικώνη