Οι Rebellions στην Πέρδικα

Πέρδικα. Εκεί που το βουνό συναντάει την θάλασσα. Εκεί που γίνονται οι καλύτερες εκδηλώσεις!!! Εκεί που οι άνθρωποι…ξέρουν να διασκεδάζουν!!! Σάββατο 3 Αυγούστου , ο πολιτιστικός σύλλογος Πέρδικας παρουσιάζει μια μουσική βραδιά, με την πιο ξεσηκωτική μπάντα της Βορειοδυτικής Ελλάδας, τους εκπληκτικούς Rebellions!!
Η μπάντα αποτελείται από 7 άτομα γεμάτα κέφι, που στοχεύουν η κάθε τους εμφάνιση να εξελίσσεται σε ένα ξέφρενο πάρτι! Θα ακουστούν σύγχρονα ανεβαστικά τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής σε pop, rock, latin, disco, funk, swing & reggae ύφος, παραδοσιακές διασκευές, αναδρομές στις μουσικές του εξήντα, αλλά και μικρές πινελιές από τα 90s, σε ένα διασκεδαστικό μουσικό κοκτέιλ για όλα τα γούστα!
Ξεκινώντας με τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, τους 3 τραγουδιστές, τον πασπαρτού Γιώργο Τρύφωνα στην φωνή, κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά, βιολί, κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παγκρακιώτη στα φωνητικά και τον μοναδικό Βασίλη Αριστείδου στην φωνή στην τρομπέτα και στην κιθάρα, βάζουν την τρέλα τους για την μουσική πάνω από όλα και παρασύρουν και τον κόσμο που παρευρίσκεται στα live τους και σε κάθε είδους εκδήλωση! The Rebellions live στο ανοιχτό θέατρο Πέρδικας. Έναρξη στις 9μμ με είσοδο 5 ευρώ.
The Rebellions Band:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Βιολί, Κλαρίνο, Σαξόφωνο, Ακορντεόν
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΓΚΡΑΚΙΩΤΗ: Φωνή
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Τρομπέτα
ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: Πλήκτρα, Ενορχήστρωση
ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: Τύμπανα
ΑΛΕΞΗΣ ΒΕΡΓΗΣ: Μπάσο
ΣΟΦΙΤΑ : Κόνγκας