Ο ΕΟΔΥ σε επικίνδυνα μονοπάτια-Σιωπή για τα 3 κρούσματα στην Ήπειρο

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ó?????????????

Μάταια προσπαθούμε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τα 3 κρουσματα κορονοιού που εμφανίστηκαν στον γνωστο πια χάρτη του ΕΟΔΥ.Ενω ήδη διάφορες ραδιοαρβύλες έχουν ξεκινήσε δεξιά και αριστερά, γεγονός που εντείνει την ανησυχία και το φόβο, χωρίς ίσως να υπάρχει και λόγος!

Και επειδή ο ΕΟΔΥ φαίνεται οτι επιλέγει την τακτική της…πάπιας, κάτι αναμενόμενο άλλωστε αφού εδω και καιρό δεν ενημερώνει η Περιφέρεια με την Πολιτική προστασία, σε συνδυασμό με το γεγονός οτι γίνονται…πραγματάκια αυτη την περίοδο, καλούμε τους πολιτικούς προισταμένους να δώσουν στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Σε κάθε άλλη περίπτωση τέτοια συμπεριφορά κρίνεται τουλάχιστον ύποπτη και ο καθένας θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Και δεν είναι ώρα για τέτοια. Κύριοι σοβαρευτείτε και κάντε αυτο που είστε υποχρεωμένοι.