Πλούσιο το Αστυνομικό δελτίο του Ιουνίου

-Πλούσια ήταν η δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου και τον Ιούνιο.
Τον προηγούμενο μήνα στους 4 νομούς της Ηπείρου συνελήφθησαν 451 άτομα για παραβάσεις όλου του ποινικού φάσματος. Μεταξύ αυτών 288 άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών 51 περί ναρκωτικών, 5 περί όπλων και 9 για κλοπές και διαρρήξεις. Στο διάστημα αυτό εξιχνιάστηκαν 27 υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, 37 περιπτώσεις ναρκωτικών, 5 υποθέσεις απάτης και 9 υποθέσεις όπλων.

-Τον Ιούνιο στην Ήπειρο σημειώθηκαν 10 τροχαία έναντι 7 το 2018. Από αυτά τα 2 ήταν θανατηφόρα και 3 με σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με την Αστυνομία τα κυριότερα αίτια ήταν η υπερβολική ταχύτητα, η μέθη και η παραβίαση πινακίδων STOP.

-Η Αστυνομία Πρέβεζας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνέλαβε ισάριθμα άτομα για αδικήματα που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και οπλοκατοχής.
Συνολικά κατέσχεσε πάνω από 1,3 κιλό ακατέργαστης κάνναβης, 260 γραμμάρια χασίς και ένα πυροβόλο όπλο. Οι συλληφθέντες ένας 24χρονος και μία 26χρονη εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.